Krups Essential: Magia unei cafele bune

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Misiunea lui Moș Crăciun este una dificilă, dar si extrem de importantă : păstrarea magiei pentru cei mici și cei mari. Sărbătoare Crăciunului în sine este o sărbătoare a regăsirii, a reunirii familiilor, a colindelor și a tihnei. Familia, masa bogată, decorațiunile magice, colindele, toate ne fac să uităm pentru câteva zile de agitația vieții abisnuite si să ne invită la tihnă, la un pahar de vin sau o ceașcă de cafea bună.

Dacă ești amator de cafea bună la nivel de barista la tine acasă, atunci studiază un pic și espressor-ul automat Krups Essential.

Cadoul perfect pentru un Crăciun de poveste

De sărbători redescoperă magia unei cafele bune și bucură-te de Krups Essential, aparatul care desăvârșește aroma cafelei, în care ai presărat praf de scorțișoară și un strop de fantezie.

Krups Essential, cu 1450 W putere și 15 bari presiune,  este proiectat pentru a îndeplini toate dorințele iubitorilor de cafea. Dotat cu setul Auto Cappuccino și duza de abur, spuma de lapte va fi densă și aerată, pentru un cappucino sau caffe latte, exact cum îți place.


Alimentare cu boabe și 3 niveluri de măcinare

Râșnița conică din metal, robustă și performantă, poate fi setată petnru 3 niveluri de măcinare, de la o măcinare fină pentru espresso tare si aromat până la o măcinare mai grosieră pentru cafele mai slabe.

Aromă desăvârșită de la primă ceașc.

Datorită sistemului patentat Thermoblock Compact al espressor-ului, temperatura crește rapid, iar circuitul mai scurt de distribuție a apei împiedică scăderea temperaturii.


Funcție de memorare și interfața prietenoasă.

Krups Essential este prevăzut cu o funcție de memorare ce iți permite să salvezi 2 rețete diferite de băuturi, păstrând, astfel, setările optime pentru prepararea acestora fix cum îți plac. Ecranul LCD de mari dimensiuni este intuitiv si ușor de folosit, iar tu ai control deplin pentru a obține băutura favorită.

Rezerve suficiente pentru tine și oaspeții tăi.

Espressorul automat Krups are un design compact si dispune de un rezervor pentru apă de 1.7 L. De asemenea, are un recipient pentru 260 g de boabe de cafea.


Accesoriu pentru cappuccino XS6000.

Acest recipient din inox permite păstrarea laptelui în condiții optime, chiar și în frigider. Folosește-l împreună cu duza pentru cappuccino pentru a obține o spumă de lapte densă, elementul principal pentru un cappucinno desăvârșit!

Sistem de alarmă inteligent

Aparatul anunță nevoia inițierii unui program de decalcifiere sau clătire după prepararea băuturii. În momentul în care una dintre operațiile cerute de aparat este amânată o perioadă îndelungată de timp pictogramele încep să lumineaze intermitent iar celelalte funcții ale aparatului sunt blocate.

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!