Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Zgomote vecini baie si bucatarie

Cristian a întrebat acum 1 an

Buna ziua,

M-am mutat de curand intr-un apartament din anii 60. Bloc cu pereti din caramida. Bucataria mea, este legata de bucataria unui vecini, iar unul din dormitoare, legat de baia altui vecin.

In baie, nu exista nimic, fiind doar vecinii de deasupra, unde au si ei baia si cei de jos. Am o mare problema, la fel ca si vecinul (din bucatarie) si cei de deasupra mea, din baie produc un zgomot infernal la deschiderea robinetilor (dus, chiuvete etc.).

Sunetul este atat de deranjant, incat rezoneaza in tot apartamnentul. Ma gandesc clar ca nu o fi din cauza lor, dar as vrea sa stiu in continuare ce as putea face, si cum as putea rezolva aceasta problema. Sunetul este asemanator cu a unei presiuni, se aude in bucatarie de la vecini si din baie de la vecinii de sus, prin toti peretii apartamentului.

Cum as putea remedia problema asta?

Multumesc,

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 1 an

Buna ziua,

Avand in vedere ca nu ati identificat exact peretele pe unde se transmite zgomotul va recomandam serviciul de Analiza locatiei si recomandarea materialelor.

Dupa identificarea peretelui/peretilor in cauza, acestia se pot izola cu placi Audiofoam® Quash sau HD Foam® Plus si membrana Blocktec 70 adezivata.

Pentru mai multe detalii puteti apela la:

Details Acoustics

Radu Alexandrescu
Head of Audio Development & Production
Mobil: +40 723 773 630

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.