Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Zgomot in tevi

Andreea a întrebat acum 5 ani

Buna ziua!

Ne-am mutat de curand intr-un ap.la et3 din 4. In momentul in care vecinul de deasupra da drumul la apa, se aude un zgomot ingrozitor ,ca un huruit. Ma gandesc ca este de la presiunea apei in coloana, dar ce putem face pt a reduce acest zgomot fara a sparge peretii din baie ( tin sa mentionez ca fetita este trezita din somn de acest huruit, atat de tare se aude – camera ei este perete in perete cu baia). Se aude ca si cum cineva ar da drumul la apa la maxim, dar din baia noastra, nu a vecinului de mai sus.

2 Răspunsuri
Radu A. răspuns acum 4 ani

Buna ziua,
Din pacate nu puteti face absolut nimic fara a sparge peretii si a izola fonic tevile sau fara a izola fonic peretele care da inspre baie. Insa daca teava respectiva transmite vibratii si este lipita de perete atunci trebuie neaparat spart peretele si realizata izolatie fonica in jurul tevii.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Radu Alexandrescu
Specialist acustica
http://www.details.ro/shop/

Aurel MICLEA răspuns acum 4 ani

Buna ziua,
Daca dati drumul la un anumit robinet ???…este o baterie mai veche cu „obertain clasic”,
in mod sigur acesta trebuie schimbat. Daca face zgomot la oricare din baterii, trebuie verificat robinetul de alimentare. Daca si dupa verificare/inlocuire, mai face zgomot, este posibil sa fie greseli de proiectare/executie instalatie.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.