Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Zgomot de la utilajele fabricii din apropriere

Întreabă specialistulCategorie: Fonoizolatie si atenuare zgomoteZgomot de la utilajele fabricii din apropriere
Sporul casei Echipa a întrebat acum 4 ani

Buna ziua.

Am o întrebare dacă credeți că mă puteți ajuta, cu un sfat. Am achiziționat de curând o casă, iar în imediata apropiere de noi se află o fabrică de polistiren, adeziv.

Problema mea si totodata întrebarea mea : langa gard se află un fel de motor, ceva legat de aer conditionat care scoate un zgomot deranjant.

Credeti ca ar fii o posibilitate sa ma izolez cumva de zgomotul produs, prin ceva anume , un gard inalt sau ceva zidit, nu stiu, dintr-un material anume.

Va multumesc.

Intrebare primita de la Mihaela M., prin intermediul paginii de socializare Intreaba specialistul.

Radu A. a răspuns acum 4 ani

Buna ziua,

Exact cum am spus si mai sus, trebuie facuta o cusca din OSB pe care sa o tapeteze la interior cu membrana Blocktec 70 adezivata si placi Quash Details.
Si burlanul acela se poate izola. Insa ar trebui sa discutati cu cei de la fabrica sa fie de acord sa faca aceste modificari. In caz contrar ar trebui sa va adresati celor de la garda de mediu. Zgomotul acela de evacuare depaseste in mod sigur limitele admise de lege.

Radu Alexandrescu
Details Media
Details Acoustics
http://www.details.ro/shop
http://www.izolatiefonica.com

Laura a răspuns acum 4 ani

Probleme cu zgomotul sunt peste tot! Parca lumea a innebunit! Nu-si dau seama cat stress produce sa nu poti dispune de linistea proprie,sa OBLIGI vecinul sa asculte CE VREI TU! E o crasa lipsa de respect.Asteptam o lege! Succes!

Sporul casei Echipa a răspuns acum 4 ani

Bună ziua si multumesc pentru ajutor.
Am atasat o filmare ca sa va dati seama despre ce e vorba. Pe lângă utilajul de jos care merge continuu, de sus de pe burlan , din când în când, aruncă aburi afară, dar in acel moment scoate un zgomot deranjant si el.
Credeti ca se poate face ceva in partea de sus la burlan?
Se poate izola cumva si acela fonic?
Va multumesc tare mult pentru informații.
Mihaela Moga

Radu A. a răspuns acum 4 ani

Buna ziua,

Cel mai indicat ar fi ca propietarul utilajului sa faca o cusca din OSB pe care sa o tapeteze la interior cu membrana Blocktec 70 adezivata si placi Quash Details. Evident ca va trebui sa lase si o latura deschisa pentru aer utilaj. Insa latura care va fi lasata deschis trebuie sa fie opus de gardul dvs.

Pentru solutii aplicate gardului dvs. ar fi necesara o vizita la locatie sau macar o filmare pentru a putea estima o solutie.

Radu Alexandrescu

Details Media
Details Acoustics
http://www.details.ro/shop
http://www.izolatiefonica.com

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.