Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Vreau sa plachez o rampa auto din beton, pentru aderenta masinii si protectia betonului iarna

Întreabă specialistulCategorie: Materiale si solutiiVreau sa plachez o rampa auto din beton, pentru aderenta masinii si protectia betonului iarna
Sporul casei Echipa a întrebat acum 5 ani

Vreau sa plachez o rampa auto din beton, pentru aderenta masinii si protectia betonului iarna, ca sa nu se mai macine. Imi puteti recomanda un produs bun pentru asa ceva ?
De asemeni imi trebuie si materialul cu care sa lipesc materialele respective de beton (e bun cel pentru gresie si faianta ?).
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Intrebare primita de la Cornel D, ca si comentariu la  articolul : https://sporulcasei.ro/pardoseala-de-cauciuc/

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 5 ani

Stimate Domn,

Va rog sa gasiti aici oferta generala a pardoselilor de cauciuc si detaliile tehnice, pentru toate grosimile si dimensiunile placilor pe care le comercializam in Romania.

Dupa cum observati si mai jos, placile de cauciuc potrivite pentru cerintele dvs. sunt cele cu grosimea de 20 mm.
Placile pentru aceasta grosime, culorile negru, rosu si verde sunt pe stoc in Iasi (in functie si de suprafata dorita) si le putem livra imediat oriunde in tara. Pentru alte culori livrarea se poate face in 3-4 saptamani in urma importului din Olanda.

In ceea ce priveste lipirea, placile nu necesita lipire sau alta manopera speciala, indiferent de suprafata pe care vor fi aplicate, insa avand in vedere faptul ca se doreste asezarea lor in rampa, ele pot fi lipite cu Adeziv bicomponent.

Pe suprafete plane, placile se aseaza la o distanta de 3 mm intre ele pentru a se dilata si contracta in functie de temperaturi. Alte accesorii nu sunt necesare.

Placile sunt foarte usor de redimensionat, prin taiere, cu orice fel de instrument de taiere potrivit, in functie de preferinta/suprafata.

Pentru viitor placile reprezinta o solutie extrem de avantajoasa deoarece, costurile de intretinere si eventual de inlocuire a unei placi (in caz de uzura) sunt foarte mici in comparatie cu alte produse care necesita reparatii costisitoare. (beton, gresie, etc).

Garantam pentru calitatea acestui produs, avand in vedere faptul ca, pe terasa sediului nostru din Iasi avem aplicate astfel de placi de cauciuc de 16 ani si in ciuda conditiilor meteorologice de la noi din tara, sunt intacte si au aceeasi culoare.

Tehnologia utilizata in procesul de fabricatie denumita – termobaropolimerizare (liant bicomponent polimerizat la temperatura si presiune mare – 150grade C)  situeaza produsul pe primul loc in aceasta gama de produse, ii ofera stabilitate si durabilitate in timp.

Tipuri de placi si utilizarile lor

  1. Pentru terenuri de joaca, trotuare, curti, accese pentru garaj va recomandam placile de 20 de mm grosime, fiind ideale pentru exterior si pentru a atenua socurile. Aceste se aseaza la o distanta de 3 mm intre ele pentru a se dilata si contracta in functie de temperaturi.
  2. Pentru o terasa exterioara recomandam placile cu picioruse, de 30 mm grosime sau de 43 de mm grosime pentru drenarea apei. Aceste placi termoizoleaza, insa trebuie sa realizati o hidroizolatie pentru a nu avea infliltratii de apa. Sunt ideale pentru terasa fiindca sunt antiderapante, se poate folosi o lopata pentru a curata terasa de zapada, in caz ca se formeaza o pielita de gheata in locurile cu apa in exces se poate elimina simplu cu o lopata.
  3. Pentru salile de fitness se recomanda placile de 20 de mm fara picioruse. Acestea sunt rezistente si au fost cele mai folosite la amenajarea salilor de fitness. Daca aveti o zona de gantere va putem recomanda placile de 30 de mm grosime sau chiar de 43 de mm grosime pentru a fi amplasate doar in zona in care se poate scapa accidental o anumita greutate.

Pentru alte informatii sau clarificari va rugam sa ne contactati.
AQUATOR SRL
Radu Maisner: 0745.632.064

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi

  • ultimele articole publicate
  • ebook-ul cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email:

  • 5% reducere la prima comandă din magazin.