Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

transpira hornul

homesz homes a întrebat acum 1 an

Buna ziua.
A un horn nou construit din elementi de samota,zidit de meserias cu material special pentru samota.Hornul deserveste o soba de teracota clasica de 7 rinduri.In max.o luna decind o folosesc,a inceput sa transpire hornul, degajind in camera un miros intepator de funungine.
Are 7ml.parter=mansarda.este izolat in partea de mansarda pina la iesirea din acoperis.Afara cca1,5m nu este izolat.Se poate vedea,dupa indepartarea tencuielii,ca efectiv elementii de samota sunt umezi,pina la parter si adezivul dintre ele se sfarama.
Intrebarea mea este:ce pot sa fac,ca sa scap definitiv de aceasta problema,fara sa daram hornul?se usuca vreodata,daca se face tubare?.Ma mir ca producatorul a zis ca nu o sa a probleme niciodata cu acest tip,cu toate ca initial am vrut sa achizitioman un horn de ceramica,dar ne-am lasat convinsi,si am optat pentru samota.. ….si dupa nici o luna….sunt disperata..ce sa fac?cum sa fac?care este metoda cea mai buna si sigura?
Cu multuiri Maria

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.