Termoizolare terasa

Liana Gurzun asked 4 ani ago

Buna ziua,

Ma intereseaza sa termoizolez terasa de deasupra apartamentului meu, 50 mp. In clipa aceasta se reface terasa cu membrana bituminoasa, deci mi-ar trebui o oferta foarte urgenta, sa apuc sa fac lucrarea inainte sa puna la loc nisipul si dalele preexistente.

Multumesc!

Liana Gurzun

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Answers
Sporul casei Echipa answered 4 ani ago

Buna ziua

Nu va putem raspunde urgent la aceasta intrebare pentru ca, in primul rand, nu avem toate datele despre terasa dvs. Dvs si cei care lucreaza acolo acum au aceste date despre suprafata, vechimea si tipul ei, etc.

Va putem ghida spre aceste materiale: termoizolatie cu vata minerala bazaltica sau cu polistiren expandat, pentru a va forma o parere, dar tocmai pentru ca este urgent, va sugeram sa colaborati in continuare cu echipa cu care lucrati si sa cereti oferte de la comercianti din zona dvs.

Depozitele mari de materiale de constructii sau marii comercianti, gen Dedeman, Arbesque, Parktiker au solutii complete, de obicei.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!