Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Tencuiala cazuta de pe tavan

Întreabă specialistulCategorie: Materiale si solutiiTencuiala cazuta de pe tavan
Elena Hossu a întrebat acum 4 ani

In vara am zugravit apartamentul si zugravul a indreptata tavanul punind mai multe straturi de mortar. Dupa doua luni tavanul a cedat, cazind pe portiunea unde a fost indreptat  – 1,50 m latime si 3 m lungime.

Cum as putea remedia aceasta problema fara a mai incarca tavanul cu mai multe straturi de mortar ? Imi este teama ca procedind ca prima data, va ceda din nou.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 4 ani

Buna ziua

In astfel de cazuri, cand denivelarile sunt prea mari pentru a putea fi acoprite de finisajele umede, asa cum ati folosit dvs, se pot folosi sistemele de tavane suspendate, fie finisate cu placi de gips carton, pe care va trebuia sa le vopsiti cu var lavabil, fie cu placi de tavan casetat, care nu mai au nevoie de alte finisaje.

In ambele cazuri, structura metalica este obligatorie, iar pentru a nu se crea o cutie de rezonanta care ar amplifica zgomotele de la vecinii de deasupra (daca locuiti la bloc), spatiul dintre foaia de gips carton si tavanul existent trebuie umplut cu vata minerala de sticla, protejata de bariera impotriva vaporilor.

Cum se foloseste structura metalica necesara – va puteti face o ideea aici: https://sporulcasei.ro/cum-se-face-termoizolarea-planseului-pe-la-interior-cu-vata-minerala/
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.