Recomandare arhitect casa pasiva

Întreabă specialistulCategorie: Arhitectura Casa VerdeRecomandare arhitect casa pasiva
Corina asked 2 ani ago

Buna seara,

M-ar interesa sa construiesc un duplex, pt 2 familii. In aceeasi masura ma intereseaza sa fie pasiv pentru a avea costuri cat mai mici pt incalzire.

Imi puteti recomanda pe ce structura sa merg, un arhitect eventual care sa imi raspunda la toate intrebarile si sa ma ajute si eventual cu proiectul si o echipa de constructii?

Multumesc

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Answers
Sporul casei Echipa answered 2 ani ago

Buna ziua

Pentru o lista de arhitecti certificati de Passive House Institute, click pe link pentru a descoperi o harta cu contactele arhitectilor acreditati in toata lumea, inclusiv in Romania: https://cms.passivehouse.com/en/training/find-professional/.

Noua ne-au fost trimise proiecte de case pasive – conform declaratiilor proprii – sau am scris despre proiectele de case pasive ale urmatorilor arhitecti (urmati link-urile pentru descrierea proiectului)

Pentru credite imobiliare Casa Verde: https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/credite/credite-imobiliare/credit-imobiliar-casa-ta-verde/

Succes!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!