Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Picuratoare pentru balcoane

Întreabă specialistulCategorie: Materiale si solutiiPicuratoare pentru balcoane
Farcas Augustin a întrebat acum 5 ani

Buna ziua.

Eu am un balcon curbat si unul dreptunghiular placat cu granit de 2 cm. Granitul are un pic de picurator dar insuficient deoarece apa de ploaie se scurge pe marginea balconului si apoi pe peretele dat cu tencuiala decorativa.

Ce solutie as putea adopta ?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 5 ani

Raspuns Supertech Materials

Stimate vizitator,

Situatia dvs. este una foarte des intalnita la noi in tara, atunci cand se foloseste gresit placajul ceramic scos in exterior pe post de picurator. Aceasta improvizatie nu doar ca nu ajuta deloc la indepartarea apei de fatada casei dar provoaca si murdarirea mai rapida a acesteia si asta din cauza faptului ca intre rosturile dintre placi se strange praf iar in contact cu apa acesta se transforma in noroi, Astfel intr-o perioada scurta de timp pe tencuiala casei veti avea urme de dungi de noroi paralele, exact in zona rosturilor.

Pentru a rezolva aceasta situatie va recomandam sa folositi un profil picurator profesional de tip Bordertec BBS/BCS realizat din aluminiu, care se poate si curba atunci cand situatia o cere. Acesta se monteaza odata cu placajul ceramic si se fixeaza in adezivul de lipit. Impreuna cu elementele de prelungire si cu coltarele la 90 de grade acest sistem profesional de indepartare a apei de pe terase si balcoane va ajuta sa va pastrati fata curata si terasele protejate.

Mai multe informatii despre profile picuratoare gasiti aici: http://supertechmaterials.ro/picuratoare-terasebalcoane

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.