mucegai pe perete - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină mucegai pe perete - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină
Home / Question / mucegai pe perete

mucegai pe perete

Anonim asked 2 ani ago

Am o garsoniera in bloc din placi care nu este izolat pe exterior dar am izolat peretele in interior si am geamuri termopan. Garsoniera este open space prevazuta din constructie cu un calorifer in camera. Cind nu a fost locuita iar caloriferul este la minim nu sunt pr. dar acum ca este locuita pe perete apare mucegai. Ce trebuie sa fac si daca rezolv pr.  cu inca un calorifer in bucatarie (poate fi adaugat?). Peretele din afara (care mucegaieste ) are doua geamuri (Camera si bucatarie). Va multumesc.

Sporul casei Echipa replied 1 an ago

Alte vopsele anti-mucegai gasiti aici.

ValentinTudor replied 1 an ago

Din cate stiu eu izolarea se recomanda a fi facuta doar pe exterior si nu pe interior asa cum e la dumneavostra. Din acest motiv cred ca in casa e prea multa umiditate, peretii nu respira si atunci apare mucegai. Curatati bine peretii, lasati-i sa se usuce, va asigurati ca nu mai sunt spori si apoi aplicati o vopsea lavabila antimucegai (eu recomand din experienta Aeria Gold all-inclusive cu permeabilitate la vapori si care lasa peretele sa respire). Aveti grija sa aerisiti foarte bine casa, macar de doua ori pe zi.

1 Answers
Sporul casei Echipa answered 2 ani ago

Va rog sa ne scrieti pe office@sporulcasei.ro cu ce anume este termoizolat peretele la interior.

Your Answer

7 + 8 =