Mucegai pe perete exterior

Anonim asked 5 ani ago

Am o garsoniera in bloc din placi care nu este izolat pe exterior dar am izolat peretele in interior si am geamuri termopan. Garsoniera este open space prevazuta din constructie cu un calorifer in camera. Cind nu a fost locuita iar caloriferul este la minim nu sunt pr. dar acum ca este locuita pe perete apare mucegai. Ce trebuie sa fac si daca rezolv pr.  cu inca un calorifer in bucatarie (poate fi adaugat?). Peretele din afara (care mucegaieste ) are doua geamuri (Camera si bucatarie). Va multumesc.

Sporul casei Echipa replied 4 ani ago

Alte vopsele anti-mucegai gasiti aici.

ValentinTudor replied 4 ani ago

Din cate stiu eu izolarea se recomanda a fi facuta doar pe exterior si nu pe interior asa cum e la dumneavostra. Din acest motiv cred ca in casa e prea multa umiditate, peretii nu respira si atunci apare mucegai. Curatati bine peretii, lasati-i sa se usuce, va asigurati ca nu mai sunt spori si apoi aplicati o vopsea lavabila antimucegai (eu recomand din experienta Aeria Gold all-inclusive cu permeabilitate la vapori si care lasa peretele sa respire). Aveti grija sa aerisiti foarte bine casa, macar de doua ori pe zi.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!