izolatie termica balcon - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină izolatie termica balcon - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină
Home / Question / izolatie termica balcon

izolatie termica balcon

Întreabă specialistulCategorie: Amenajariizolatie termica balcon
Lioara Mares asked 1 an ago

Buna ziua,
care este cea mai buna si ieftina solutie pentru izolarea termica a geamurilor unui balcon al unui apartament de la etajul 9 (din 9), orientat spre sud?

2 Answers
Sporul casei Echipa answered 1 an ago

Buna ziua, d-na Mares
Va rog sa ne oferiti mai multe detalii despre balconul dvs, in afara de orientare, pentru a va putea oferi un raspuns pertinent.
Balconul este inchis sau deschis? Daca este inchis, ce fel de ferestre are?
Detaliile ajuta a formulare unei oferte argumentate.
Multumec pentru intelegere,

SLAVU AUREL replied 1 an ago

Balcon inchis,la partea superioara are ferestre cu sticla fixe si mobile si la partea inferioare ferestre fixe cu placi policarbonat.Balconul este orientat spre vest.As dori solutii pentru perioada de vara cand din cauza caldurii este neutilizabil.(inlocuirea placilor de policarbonat,si la ferestrele superioare cu ceva reflectorizant, multumesc.

Sporul casei Echipa answered 1 an ago

Raspunsul Saint-Gobain Romania:

Varianta cea mai buna pentru balcoane este produsul Planistar Sun, care ofera protectie solara si, in acelasi timp, lasa o cantitate mare de lumina sa treaca, pentru ca incaperea ce se afla in spatele balconului sa beneficieze de lumina naturala.

Pentru mai multe detalii, pe site-ul http://www.fereastraperfecta.ro gasiti informatii cu privire la produsele recomandate.

Lista partenerilor locali ai Saint-Gobain este aici: http://www.fereastraperfecta.ro/harta-parteneri/locatii-puncte-de-vanzare/ 

Your Answer

2 + 17 =