Hidroizolare perete beci sub casa

Întreabă specialistulCategorie: ConstructiiHidroizolare perete beci sub casa
Anonim asked 3 ani ago

Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati cu informatii privind hidroizolarea unui beci, care are un perete la care nu am acces din exterior. Ca sa intelegeti  mai bine cum arata constructia am sa va descriu pe scurt cum s-a realizat. S-a pornit de la un beci peste care s-a construit o casa. Ulterior casa s-a extins in continuarea unuia dintre pereti, dar la extindere s-a facut doar fundatie nu si beci. Astfel am ramas cu un perete la beci, cam pe la mijlocul casei, la care nu mai am accest decat doar la partea din interior.

La ultimele ploi acest perete a inceput sa se umezeasca si mie frica sa nu ajung sa nu mai pot folosi beciul (inundatie, mucegai etc) sau si mai rau sa-mi afecteze structura de fundare.

Ce as putea face in aceste conditii?

1 Answers
Sporul casei Echipa answered 3 ani ago

Buna ziua domnule Constantin,
Inainte de a va propune o solutie personalizata, este foarte important sa ne oferiti mai multe informatii: care este modul si care sunt materialele din care a fost construit beciul; ce ne puteti spune despre integritatea peretelui afectat (peretele prezinta sau nu fisuri/crapaturi, este sau nu afectat de mucegai etc.). Orice alte informatii referitoare la aceasta problema ne vor fi de ajutor in identificarea solutiei optime pentru dumneavoastra. De asemenea, furnizarea unor poze ar fi extrem de utila in aceasta etapa.
 Solutia pe care v-o prezentam, in baza informatiilor pe care le avem la acest moment, pleaca de la premisa ca beciul este relizat din beton/ciment, nu este tencuit si nu prezinta fisuri/crapaturi.
Este recomandat ca impermeabilizarea sa se faca pentru tot beciul deoarece, daca impermeablizam doar peretele care acum “a inceput sa se umezeasca”, apa isi va gasi loc pentru a se infiltra in ceilalti pereti ai beciului, pereti care nu au fost impermeabilizati. 

  1. Pregatiti suprafata folosind solutii nanotehnologice de curatare: gama DeSalin. Recomandam si aplicarea un tratament preventiv sau de eliminare a mucegaiului cu DeSalin AM.
  2. Permiteti uscarea peretilor prin ventilare, utilizarea unor surse de caldura.
  3. Impermeabilizati cu produse nanotehnologice din gama SurfaPore. Acestea se aplica doar pe suprafete curate, uscate si fara praf!

Pentru suprafetele din ciment/beton, produsul recomandat este SurfaPore C, ce impermeabilizeaza suprafata fara a crea film/pelicula. Ca urmare, peretele poate sa “respire”. Deoarece nanoparticulele nu formeaza lanturi polimerice, suprafetele modificate cu SurfaPore C rezista mai mult; chiar si dupa 8 ani ele manifesta 95% din calitatea si functionalitatea initiala.

  1. Dupa o saptamana de la aplicarea SurfaPore C, timp necesar reducerii presiunii capilare, recomandam aplicarea unei tencuieli impermeabile. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. 

Produsele iNano sunt produse nanotehnologice profesionale, pe baza de apa, usor de aplicat si cu rezultate de lunga durata.

Raspuns oferit de inano.ro.
Pentru mai multe detalii accesati site-ul sau contactati-i la tel. 0722 100 456 sau pe e-mail: contact@inano.ro.

Produsul Surfapore C este prezentat pe larg aici.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Your Answer

20 + 18 =