Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Hidroizolare garaj auto

Iulian Dogaru a întrebat acum 4 ani

Buna seara,

Imi cer scuze de deranj, am sapat o groapa ptr garajul meu si am vazut ca sunt mari infiltratii de apa. M am gandit ca daca fac armatura si torn betonul sigur o sa am infiltratii de apa. Eu m.am gandit sa ma adresez celor care fac piscine ca dansii din ce am inteles inainte de a turna betonul pun o prelata care nu da voie sa intre si sa iasa apa.

Va multumesc frumos si astept un raspuns de la dumneavoastra !!!

Iulian Dogaru.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 4 ani

Buna ziua

Multumim pentru intrebare.

Lucrarile de care este nevoie pentru hidroizolarea oricarei constructii se impart in 2 grupe:

  1. Hidroizolarea structurii construite, pentru care aveti urmatoarele variante:
  • Puteti folosi inca din faza de constructie beton hidrotehnic, adica beton in care s-au adaugat diferiti aditivi ce garanteaza impermeabilizarea, cum sunt cei de la Penetron sau Sika.
  • Puteti construi structura din beton si realiza apoi invelis impermeabilizant pe baza de ciment, adica sa tencuiti structura cu un mortar impermeabilizant. Aici aveti al dispozitie produse pentru cele de la Penetron sau Inano.
  • Sau puteti construi hidroizola structura de beton folosind sistemul clasic din membrana de polietilena profilata cu crampoane din materiale plastic de inalta densitate – va puteti face o idee din imaginea de mai jos.
Sursa imagine: http://www.ilaze.info[/caption%5D

 

2.  O alta lucrare extrem de importanta este colectarea si indepartarea apelor pluviale de cladire printr-un sistem de jgheaburi si burlane pentru apa de pe acoperis si tevi ingropate pentru drenarea apelor de langa fundatie. Acestea se instaleaza, de asemenea, inca din faza de constructie. Vezi raspunsul Valrom de aici: https://sporulcasei.ro/intrebare/casa-la-tara-infiltratii-in-fundatie-pereti-interiori-afectati/

Orice decizi ati lua, va sfatuim sa o faceti impreuna cu un specialist sau cu o echipa de constructori cu experienta, pentru a nu mai fi nevoit sa interveniti asupra proiectului si mai tarziu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sporul casei Echipa răspuns acum 4 ani

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.