Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Hidroizolare fundatie casa construita

Întreabă specialistulCategorie: Hidroizolatii, mucegaiHidroizolare fundatie casa construita
Alina a întrebat acum 12 luni

Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate hidroizola cumva fundatia unei case construita in 2007. Am vrut sa schimbam parchetul luna aceasta si am avut neplacuta surpiza de a gasi sapa umeda in anumite locuri. Sub parchet am avut pus ceva, nu stiu cum se numeste, niste placi ca o pasla, ceva din fibre. Acestea erau si ele umede si mucegaite in acele zone. Am spalat sapa cu clor pentru a indeparta eventualul mucegai ramas pe ea si am lasat cateva zile neacoperit sa se usuce. O portiune langa un perete extern ramane umeda in continuare, peretele pare a fi afectat si el pe o portiune cam de 15 cm deasupra sapei. Sub noul parchet vom pune acum extrudat de 6 mm, sper sa protejeze parchetul si acesta sa nu se umfle, insa vrem sa facem ceva si pentru fundatie sa nu se macine de la umezeala din pamant.

Multumesc anticipat,

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 12 luni

Buna ziua

Am mai avut cititori cu acest fel de probleme si de-a lungul anilor am mai beneficiat de sfaturile specialistilor.

Astfel, va rugam sa vedeti raspunsurile si solutiile de aici:

1.https://sporulcasei.ro/intrebare/care-fi-cel-mai-bun-produs-pentru-realizarea-hidroizolatiei-unui-beci-cu-pereti-din-beton-grosime-15cm/

si de aici:

2.    https://sporulcasei.ro/intrebare/hidroizolatie-beci-din-beton-panza-freatica-ridicata-apa-in-beci-aproape-tot-anul/ .

Penetron Romania, care raspunde pe larg la a doua problema, sunt specializati in probleme de hidroizolatii la cladiri construite.

Speram sa va ajute,
Mihaela Bulichi, Sporulcasei.ro

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.