Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Hidroizolare camera de servere

Întreabă specialistulCategorie: Hidroizolatii, mucegaiHidroizolare camera de servere
Adrian Ceteras a întrebat acum 5 ani

Buna ziua,

Am o provocare pe care nu stiu cum sa o rezolv.

Trebuie sa pregatesc o camera cu echipamente IT, servere, rack-uri, cabluri, etc…

Aceasta camera se va afla la un etajul 3 iar la etajul 4 sunt niste camere de locuit, cu dus, etc… si trebuie sa ne asiguram ca sa nu existe nici o posibilitate de a patrunde apa in aceasta camera.

Si trebuie efectua o hidroizolatie in aceasta camera de IT fara sa ne atingem de camera de de la etajul superior. Toate lucrarile se pot efectua doar in camera de IT.

Ce solutii ar fi?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 5 ani

Va  rog sa gasiti mai jos informatiile necesare pentru aplicarea Sistemului Penetron pe suprafete existente din beton pentru hidroizolare camera servere.

PREGATIREA SI CURATIREA  SUPRAFETELOR:
1)  Pentru ca  Sistemul Penetron sa aiba efect 100% , este nevoie ca sa fie aplicat pe o suprata curata din beton  .
2)  Reparatia tuturor defectelor gasite cu PENECRETE MORTAR   , fisuri mai mari de 0.4 mm , segragari , defecte de turnare , a lemnelor, taierea sarmelor ramase din turnare daca exista la cel putin 2.5 cm in adancimea,profunzimea  suprafetei din beton , etc.
Pregatirea unui canal sub forma de U, de 2.5 cm latime si 2.5 cm adincime la imbinarea dintre radier si perete,  pentru umplera canalului cu PENECRETE MORTAR
3)  Curatirea cu jet de apa a radierului si a peretiilor , fisuriilor deschise pentru reparatii, pentru eliminarea oricaror tipuri de impuritati .Slefuirea suprafetelor pentru deschiderea poriilor.
4) PENETRON  si PENECRETE MORTAR    se aplica pe suprafata umeda , insa nu apa in exces.

APLICAREA PENETRON SI PENECRETE MORTAR detalii : 
1)   PENETRON , se aplica prin  pensulare , intr-un amestec  de 2 parti de apa  si 5 parti de PENETRON , in comparatie , asemanator cu o smantana lichida.
2)   Se repara suprafetele din beton  , acolo unde este nevoie , unde sunt segregari , defecte de turnare  , sau alte neconformitati constatate.
Se aplica o  amorsa de PENETRON  inainte de aplicare   PENECRETE  MORTAR la reparatii .
3)  Se umple canalul  pregatit dintre radier si perete , la imbinare(2.5 cm adancime x 2.5 latime cu o inclinatie a unghilui de 45 de grade) cu PENECRETE MORTAR
4)  Dupa terminarea operatiuniilor  de reparatie  cu PENECRETE MORTAR   , se aplica cele doua straturi de PENETRON -0.65 KG-0.80 KG /m2 pe suprafata umeda  . Aplicarea dintre primul strat si al doilea strat de PENETRON   sa nu depaseasca  intervalul de 6 ore!!
5)  Timp de 5 zile dupa aplicarea materialelor  PENETRON este recomandat a se uda zona , pentru a face o reactie cat mai buna  .
6)  Dupa  aplicare , recomandat  28 de zile , se poate aplica orice tip de material.Penetron nu este  afectat , fiind parte integranta  din beton.

Rog a se citi foarte atent instructiuniile de lucru si a se respecta , Fisa tehnica  a materialelor PENETRON si  PENECRETE MORTAR.
Se pot studia pe site Penetron diferite poze si lucrari .
Video aplicatii produse PENETRON : https://www.youtube.com/channel/UClSnuNw3BgRjTAWcRgudaAA
Penetron recomanda a se repara si impermeabiliza intreaga suprafata la care se fac lucrariile , nu numai anumite parti , deoarece in timp APA  migreaza spre alte puncte  slabe ale constructiei

Consumul de material /sac :

  • PENETRON   – (22.7 kg) / sac/ sub forma de pudra  , cu un consum de aproximativ de 15m2 – 16 mp / sac ; calcul realizat la 1.5 kg/mp.
  • PENECRETE MORTAR    – (22.7 kg) /sac , sub forma de pudra , cu un consum de aproximativ 15-16 m/sac ; calcul realizat la un consum de 1.3 kg /m.

PRET  DE CATALOG:

  • PENETRON –  (22.7 kg)/sac, sub forma de pudra –   102.5 euro fara TVA inclus  
  • PENECRETE MORTAR   – (22.7 kg.)/ sac , sub forma de pudra  –  83.5 euro fara TVA inclus \
  • PENEPLUG-(18Kg)/sac,sub forma de pudra- 118 euro,fara tva inclus.

Rog a se calcula metrii patrati ai suprafetei pentru aplicare PENETRON , si metrii liniari pentru aplicare PENECRETE MORTAR  .
Pentru o mai buna comunicare rog a se trimite fotografii, daca este posibil.

Pentru alte detalii sau lamuri rog contactati reprezentantul Penetron Romania:

Claudiu Marius Stoenescu
Inginer de proiect
tel.mobil: +40 (0)742 454 382
tel /fax    +40  (0)368 734 004
claudiu.stoenescu@penetron-romania.eu
http://www.penetron-romania.eu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.