functionar-public-cer-informatii-cu-privire-la-comisia-de-receptie

Întreabă specialistulCategorie: Cum se facefunctionar-public-cer-informatii-cu-privire-la-comisia-de-receptie
URSACHE LOREDANA asked 5 ani ago

Buna ziua!

Ma numesc Ursache Loredana si sunt functionar public,referent in compartimentul de taxe si impozite la o primarie comunala din judetul Iasi. Am fost numita printr-o dispozitie privind Comisia de receptie a bunurilor si materialelor membru al acestei comisii. Am citit regulamentul receptiilor,dar avand in vedere ca nu sunt specialist in domeniul constructiilor as dori sa nu semnez acel proces verbal.

Tin sa mentionez ca este vorba despre o scoala la care sunt discutii in contradictoriu intre consilieri, primar, viceprimar si membri comisiei cu privire la materialele folosite la reabilitarea scolii. Unele din aceste persoane sustinand ca au fost folosite alte materiale decat cele scrise initial in proiect.

Fac remarca ca i-am zis d-nului primar ca nu vreau sa semnez si a zis ca usa este libera daca refuz sa semnez. Si ca ma baga in comisia de disciplina.

Tin sa mentionez ca am mai semnat un proces verbal de receptie privind pietruirea unui drum comunal si datorita faptului ca existau acelasi probleme in contradictoriu cu consilieri diferitor partide politice , primar si viceprimar, s-a ajuns la un  proces penal, unde am fost chemata si interogata.  Va rog frumos daca ma puteti ajuta in aceasta problema.

Multumesc.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Answers
Sporulcasei.ro answered 5 ani ago

Buna ziua, d-na

Dupa cum ne spuneti, HG 273 / 1994 va este cunoscuta.

Noi am trimis intrebarea dvs mai departe, la Inspectoratul de Stat in Constructii si asteptam raspunsul lor.

La randul dvs, puteti incerca sa trimiteti sau macar sa discutati speta si cu alte organe ale statului, mai ales ca este vorba despre fonduri publice.

Toate bune!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!