Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

etaj hala metalica

Liliana a întrebat acum 4 ani

Buna ziua.

Am o hala metalica cu deschidere 10 m fara stalpi intermediari, inalta de 8 m si doresc sa ii mai fac un etaj. Ce solutii pot aplica, ca sa fie mai ieftin si totusi sa poata sa sustina ok partea de sus??

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 4 ani

Raspunsul Unic Rotarex SRL

Buna ziua,

In primul rand il sfatuim pe cititorul dvs sa discutate cu proiectantul care i-a facut structura, pentru ca este cel mai in masura sa spuna daca mai poate sau nu fi incarcata cu inca un etaj.

O alta varianta ar fi sa faca o expertiza tehnica si in baza ei sa caute solutii adecvate de etajare.

In forma actuala, intrebarea pusa de cititorul dvs nu ofera suficiente informatii pentru a obtine o oferta corecta. Pe langa expertiza sau comentariul inginerului care a proiectat hala si schita acesteia, pentru ofertare mai sunt necesare si informatii precum destinatia sptiului de la etaj si incarcarile specifice.

Dupa ce va avea toate aceste informatii si documente, il asiguram ca putem face o oferta concreta si il rugam sa ne contacteze direct, folosind datele de contact de pe website-ul nostru.

Mult succes!
Marius Rotar
http://www.rotarex.ro/
Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sporul casei Echipa răspuns acum 4 ani

Raspunsul PEM Buildings

Buna ziua

Solutiile noastre constructive se adreseaza exclusiv proiectelor de hale industriale, astfel incat nu suntem in masura sa va inaintam o propunere comeciala.

Pentru realizarea unui planseu intermediar tip mezanin se poate utiliza o structura (stalpi si grinzi ) alcatuita din europrofile, peste care se monteaza tabla portanta – cuta inalta, cu rol de cofrag colaborant. Ulterior se toarna beton usor in cutele tablei si o sapa – suport pentru stratul final.

Costul unui asemenea sistem graviteaza in jurul sumei de 100-115 eur/mp. + TVA.

Pentru proiectele viitoare, nu ezitati sa ne contactati.

Raul Ovidiu GIURGIU
Director Vanzari
Raul.Giurgiu@pem.com
https://www.pem.com/

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.