Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

cum scap de soarecii cuibariti in izolatia casei ?

Întreabă specialistulCategorie: Termoizolarecum scap de soarecii cuibariti in izolatia casei ?
Florentina Mancini a întrebat acum 5 ani

Am o casa la tara, noua, izolata cu polistiren de 10, tencuita. Am observat din vara ca la baza sunt cateva gauri si multa tocatura din granulele de polistiren. Ce metoda ma sfatuiti sa folosesc tinand cont ca am si un caine ce se plimba liber in curte? Am incercat cu aparatul  Pest Repeller, dar nu pare sa dea rezultate. Daca cunosteti vreo solutie, alta decat otrava, deoarece ma gandesc ca vor muri in izolatie si ..voi avea si ceva duhoare..pe langa casa.
Multumesc

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Răspunsuri
Sporul casei Echipa răspuns acum 5 ani

Raspunsul Pestre.ro:

Buna ziua ,

Pentru alungarea daunatorilor din casa va recomandam un produs 100% natural:

Nu afecteaza membrii familiei, copiii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pt. rozatoare, soareci, sobolani, gandaci.

Nu folositi aparatul in aceeasi camera cu animale de companie precum porcusori de guineea, hamsteri, cincila, sau alte rozatoare mici.

Este destinat alungarii daunatorilor casei, precum soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, furnici, precum si alte rozatoare sau insecte taratoare cunoscute cu ajutorul ultrasunetelor sau undelor electromagnetice.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sporul casei Echipa răspuns acum 5 ani

Raspunsul PestControl Expert

Buna ziua,

Va multumim pentru solicitare si increderea in informatiile oferite de catre specialistii nostri.

Daca soarecii se afla in izolatia casei, eliminarea acestora este destul de dificila. Insa, la un moment dat, vor iesi in cautarea hranei.

Astfel, la exterior se pot monta capcane autoblocante cum ar fi Twin Cat (http://www.pestcontrol-expert.ro/twin-cat.html). Aceasta se monteaza la intervale de aproximativ 5 metri, ferita de factorii externi (ploi, ninsoare). In interiorul capcanei se vor introduce momeli cu miros puternic, cum ar fi peste afumat ori alte produse afumate, unt de arahide, ciocolata, mezeluri, produse cu un puternic miros de vanilie.

Se poate opta si pentru un atractant special formulat pentru rozatoare, ca Ghilotina t30 (http://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t30-atractant-rozatoare.html).

De asemenea, trebuie verificate toate locurile care pot reprezenta accesul rozatoarelor in locuinta, cum sunt fisuri, aerisiri, instalatii/tablouri electrice, instalatiile sanitare. Astfel de orificii pot fi sigilate cu un repelent pentru rozatoare ca Mouse Stop (http://www.pestcontrol-expert.ro/ipestcontrol-mouse-stop-repelent-rozatoare.html).

Dupa eliminarea soarecilor, repelentul precizat poate fi utilizat si pentru astuparea galeriilor create in izolatia casei, evitand astfel revenirea acestora.

Pentru alte informatii va stam la dispozitie.

Tudor Nicusor
0723.69.67.65

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.