Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Cum sa fac sa nu mai aud basi de la muzica vecinilor de deasupra? Am fost la ei, am sunat la politie, degeaba.

Întreabă specialistulCategorie: Fonoizolatie si atenuare zgomoteCum sa fac sa nu mai aud basi de la muzica vecinilor de deasupra? Am fost la ei, am sunat la politie, degeaba.
Anonim a întrebat acum 6 ani

M-am mutat de curand in bloc, fara sa stiu ca acolo sunt mai multi care asculta muzica cu basii la maxim.
Am fost la ei(cei de deasupra) si i-am rugat sa dea muzica mai incet dar nu au inteles de vorba buna, asa ca in disperare intr-o seara am sunat la politie. Au venit, le-a zis sa inchida muzica, a durat  trei zile, dupa care au inceout iarasi sa dea, de data asta cu basii la o frecventa foarte joasa care pur si simplu te innebunesc. Eu nu aud decat basii, muzica nu. Mentionez ca fetita a facut de curand encefalita si plange de dureri de cap de cate ori dau muzica.
Cand am sunat la politie, a venit vecinul de la parter care mi-a facut morala, ca la noi in bloc nu se practica asa ceva, lasand cumva sa se inteleaga ca daca mai sun, se intampla ceva mai rau…Eu stau la doi si cel de la trei ma deranjeaza. Ce sa fac, ca innebunesc in casa, nici nu pot pleca de acolo, ca l-am luat cu credit de curand si nu mi-l cumpara nimeni cu ipoteca pe el, nici nu ma pot duce cu chirie ca nu am bani sa platesc chiria si rata la credit?Cum este cu plangerea penala, caci cu politia se pare ca se inteleg, si dau toti din bloc muzica in acelasi timp cand apar politistii la usa, de nu se mai stie de unde este. Si politia pleaca fara sa faca nimic, plus ca mi-este teama sa nu-i faca ceva fetitei cand pleaca sau se intoarce de la scoala, nu mai zic de mine….
Va multumesc

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.