Cos de fum la casuta din panouri sandwich - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Cos de fum la casuta din panouri sandwich - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină
Home / Question / Cos de fum la casuta din panouri sandwich

Cos de fum la casuta din panouri sandwich

Întreabă specialistulCategorie: Cum se faceCos de fum la casuta din panouri sandwich
Paula Cojocaru asked 1 an ago

Am o bucatarie la tara facuta din panouri sandwich, podul este din lemn, acoperisul este din lemn izolat cu vata minerala. Acum vrem sa punem o saba pe lemne si nu avem cos. Cum procedam? Multumim!

2 Answers
Sporul casei Echipa answered 1 an ago

Raspuns Bramac:

Buna ziua,

Deoarece intrebarea adresata de d-voastra este neclara si necesita informatii suplimentare, va rog sa-mi transmiteti locatia lucrarii despre care faceti referire pentru a putea fi contactata de unul dintre colegii mei.

In urma vizitei colegului meu vom fi in masura sa va oferim cea mai buna solutie corelata cu situatia existenta deoarece dimensionarea unui cos de fum presupune corelarea diametrului, inaltimii utile, distantei fata de materialele combustibile a sistemului de cos de fum ales – ceramic sau inox, pozitionarea interioara sau exterioara, etc.

In cazul in care fata de cele prezentate mai sus aveti nelamuriri sau doriti informatii suplimentare, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima,
Catalin Popa
Manager al sistemelor de management al calitatii – Divizia Schiedel
Bramac Sisteme de Invelitori SRL
E-mail: catalin.popa@bramac.com

Sporul casei Echipa answered 1 an ago

Raspuns Leier Romania:

Pentru o functionare corespunzatoare a sobei si siguranta Dvs, referindu-ne aici la eliminarea oricarui risc de incendiu, va recomandam un cos de fum termoizolat, certificat in conformitate cu legislatia in vigoare.

Inaltimea si diametrul interior al cosului de fum, detaliile de executie in functie de conditiile locale precum si distantele minime fata de elementele combustibile ale bucatariei trebuie stabilite numai de catre un specialist in domeniu. Firma Leier Rom va sta la dispozitie in acest sens (info@leier.ro).

ing.Laszlo Schreck
Director tehnic/Technischer Leiter
laszlo.schreck@leier.ro

Your Answer

10 + 1 =