Centrala termica pentru o casa de 100 mp plus sistem solar - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Centrala termica pentru o casa de 100 mp plus sistem solar - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină
Home / Question / Centrala termica pentru o casa de 100 mp plus sistem solar

Centrala termica pentru o casa de 100 mp plus sistem solar

Întreabă specialistulCategorie: ConstructiiCentrala termica pentru o casa de 100 mp plus sistem solar
Cornel asked 1 lună ago

Ce fel de centrala termica ma sfatuiti sa instalez pentru incalzire si apa calda menajera intr-o casa de 100 mp. Casa este in faza de proiect, doresc sa o izolez cat mai bine. Pentru ajutor as dori instalarea unui sistem solar de producere a apei calde si energiei termice. Nu exista gaze.

Grososiu Nicolae replied 1 lună ago

Domnul v-a intrebat ce fel de centrala sa-si monteze, nu ce ati face Dvs. Ce intrebare este aceasta: “ce suma doriti sa bugetati pentru aceasta investitie ?” Daca va raspunde 100 de lei? Dvs ar trebui sa-i propuneti mai multe variante si sa-i spuneti aproximativ la ce suma necesara sa se astepte. Dar e mai usor sa-i raspundeti in doi peri! Credeam ca acest site este mai serios.

Miclea Aurel replied 1 lună ago

Buna ziua, dl. Cornel

In primul rand trebuie sa stim ce tip de incalzire(distributie interioara) ati ales?
In al doilea rand, ce suma doriti sa bugetati pentru aceasta investitie?
Solutiile sunt mai multe, unele mai performante si normal… mai scumpe, si variante mai ieftine la achizitie, dar mai scumpe(ineficiente) in exploatare.
De asemenea, este necesar sa puneti la dispozitie si un plan al casei, pentru o corecta dimensionare.
Daca ar fi sa montez la mine acasa, as merge pe o pompa de caldura si un sistem PV. In aceasta varianta, as fi partial/total independent energetic.

Ing.Aurel Miclea
ofertare.smartinstal@gmail.com
0763 65 00 71
Your Answer

3 + 19 =