Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Inspiraţie: mobilă de bucătărie perfect adaptată stilului tău personal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Dacă ţi-ai făcut mobilă de bucătărie la comandă, ştii sentimentul: dulapurile se încadrează perfect în spaţiu şi în raport cu electrocasnicele, blatul curge lin dintr-o parte în alta şi te îndeamnă să-l atingi, nu există spaţii irosite şi fiecare lucruşor îşi găseşte un loc în spatele unei uşi sau a unui sertar,  robinetul este exact acolo şi exact atât de înalt pe cât ai vrea tu, uşile se deschid exact în sensul şi în felul în care îţi doreşti.

Într-un cuvânt este bucătăria gândită şi construită cu maxim de grijă şi eficienţă, conform fluxurilor tale de lucru şi stilului tău personal.

Să folosim  spaţiul şi timpul exact aşa cum vrem, e un lux pe care ni-l permitem cei mai mulţi dintre noi  doar de câteva ori în viaţă. Să folosim timpul şi spaţiul de acasă exact aşa cum dorim este un lux pe care ar trebuie să ni-l oferim, iar bucătăria, ca inimă a casei şi loc în care ne regăsim în fiecare seară, e un loc foarte bun din care să începem.

Mobila de bucătărie Euphoria integrează perfect spaţiul disponibil cu dotările dorite  şi obiceiurile casei şi au acel ceva unic dat de designul de calitate, liniile pure, suprafeţele strălucitoare şi accesoriile discrete, dar de  bună calitate.


11 mp: mobilă de bucătărie ce încorporează locul de luat masa şi televizorul

Suprafaţa acestei bucătării  este de 11 mp şi se află într-un apartament.

Există o zonă de gătit şi una de luat masa şi au trebuit încorporate, pe lângă cele necesare în orice bucătărie: maşina de spălat rufe, centrala termică – se află în corpul din dreptul mesei şi televizorul – acesta fiind dorinţa expresă a proprietarului.

Carcasele mobilierului sunt din PAL melaminat iar fronturile din MDF vopsit, acesta din urmă pretându-se la curbare.

Blatul este unul obişnuit, termorezistent, iar electrocasnicele sunt alese la sugestia Euphoria. Feroneria este Blum Austria, toate sistemele sunt cu amortizare.

Bucatarie_Euphoria11 Bucatarie_Euphoria12 Bucatarie_Euphoria13 Bucatarie_Euphoria14

 

18 mp: mobilă de bucătărie cu blat de Corian şi finisaje lucioase

Aici este vorba despre o bucătărie de 18 mp, dintr-un penthouse.

Zona de gătit este comună cu zona de luat masa, iar blatul este din Corian, un material care se poate termoforma, iar în eventualitatea zgârieturilor, se poate polisa.

Carcasele mobilierului sunt din PAL melaminat iar fronturile din MDF vopsit, acesta din urmă pretandu-se la curbare. Finisajul este alb cu gradul de luciu maxim (90%).

Electrocasnicele au fost achiziţionate de client, înainte de realizarea proiectului. Feroneria este Blum Austria, toate sistemele sunt cu amortizare.

Bucatarie_Euphoria21 Bucatarie_Euphoria22 Bucatarie_Euphoria23

 

O bucătărie mică în care se găteşte mult

Poate că această bucătărie reflectă cel mai bine cât de inteligent se poate folosi un spaţiu: chiar dacă este mic, nu înseamnă că nu poate fi frumos amenajat şi perfect utilizabil.

Faptul că această familie găteşte mult, i-a determinat să optze petru o bucătărie închisă. Deşi au avut la dispoziţie doar 2.9 metri pe o latura şi 2 metri pe cealaltă, a rezultat o bucătărie frumoasă şi practică.

Roşul grena al corpurilor de jos aduce căldură şi dinamism, iar albul corpurilor de sus captează lumina naturală şi oferă senzaţia de spaţiu. Tot nevoia de spaţiu a dictat şi acest aranjament: în zona maşinii de gătit şi în zona de preparare s-a folosit un blat de adâncime 600, iar în rest s-a folosit blat de adâncime 450 mm.  MDF-ul folosit şi aici a permis crearea de frunturi curbe, care desăvârşesc aranjamentul.

Blatul este termorezitent iar feroneria este BLUM (balamale Inserta, glisiere cu amortizare la închidere,silenţioase). Electrocasnicele sunt Teka – la sugestia Euphoria.

Bucatarie_Euphoria31 Bucatarie_Euphoria32 Bucatarie_Euphoria33 Bucatarie_Euphoria34

Mobilă de bucătărie Euphoria: pentru mai multe idei vizitaţi site-ul oficial.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

2 comentarii la „Inspiraţie: mobilă de bucătărie perfect adaptată stilului tău personal”

 1. Bună ziua doamna Crăciun.
  Georgian Frățilă este numele meu. Bucătăriile din articol, (Euphoria Kitchen Studio) sunt făcute la comandă, nu avem bucătărie de serie. Tocmai deaceea, v-aș ruga, să ne oferiți niște date de contact pentru ca unul din experții Euphoria să ia legătura cu dumneavoastră pentru o ofertă de preț. Vă mulțumim pentru interesul acordat.

  P.S. Așteptăm datele dumneavoastră de contact pe mail. Adresa de mail este office@euphoria.com.ro.

  Răspunde
 2. Buna ziua,
  Va rog sa-mi spuneti aproximativ, ce pret are o bucatarie de 24 mp, carcasele mobilierului din PAL melaminat iar fronturile din MDF vopsit, acesta din urmă pretându-se la curbare, blatul obişnuit, termorezistent. Feroneria – Blum Austria, toate sistemele cu amortizare, fara electrocasnice. ( culoarea MDF-ului cum este in exemplul dvs cu bucataria de 11 mp – culoarea crem).
  Multumesc.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.