Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Lavoar si toaleta intr-un singur corp: W+W de la Roca

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

W+W de la Roca (Washbasin + Watercloset – lavoar si WC) aduce intr-un singur corp din portelan doua functii foarte importante ale baii cu ajutorul designului unic, premiat in mod constant, din 2010 pana astazi, la competitiile de design din intreaga lume.

De ce este deosebita W+W

  • Se poate monta pe perete, ceea ce inseamna ca ii puteti ajusta inaltimea.
  • Filtreaza apa din lavoar, pentru a fi utilizata apoi in WC, ceea ce duce la economii importante pe termen lung.
  • In baile mici, acest tip de toaleta este de 2 ori mai important, pentru ca, pe langa economiile de apa, este evidenta si economia de spatiu. Intregul corp are 860 mm lungimee, 500 mm latime si 760 mm inaltime.
  • Bateria monocomanda cromata este inclusa, si are si ea o contributie esentiala la economiile de apa si energie: este conceputa in asa fel incat, indiferent de pozitia in care se afla robinetul, imediat dupa deschidere va curge apa rece si numai daca veti continua rasucirea spre zona de apa calda, se va produce amestecarea.

Cum functioneaza W+W

Odata ce ati folosit apa pentru toaleta de dimineata, de exemplu, aveti 2 optiuni: o eliminati in reteaua de canalizare, sau o reciclati. Daca optati pentru reciclare, apa folosita va fi filtrate de 2 ori: odata printr-un filtru fizic, ce poate fi curatat sub jet de apa, si odata chimic, cu inalbitor, dupa care va fi stocata in rezervorul WC pentru a fi folosita aici. Mai multa apa gri decat are nevoie rezervorul sau un rezervor gol, pentru ca nu sa folosit chiuveta, vor declansa senzorii care vor trage apa din, sau vor elimina suplusul, in retea.

Acest sistem se presupune ca va scadea consumul de apa din gospodarie cu circa 25%, pentru ca veti folosi aceeasi cantitate de apa la chiuveta de la baie, dar veti economisi apa care ar fi necesara alimentarii unui bazin WC separat, clasic.

  • Ce reciclam: numai apa rezultata in urma toaletarii (cu sapun si pasta de dinti).
  • Ce nu recilam: apa rezultata in urma spalarii de diverse obiecte, precum haine, vase, sau apa cu fire de par.

Atat chiuveta, cat si vazul WC sunt conectate si la sistemul de alimentare cu apa si la canalizare, astfel incat pot fi folosite si independent una de cealalta: daca rezervorul este gol, se poate umple din retea, iar daca apa rezultata de la chiuveta nu este indicate pentru reciclare, se poate deversa in reteaua de canalizare.

Film de prezentare

Imagini lavoar si toaleta W+W:

W+W1

W+W3

W+W4

W+W5

W+W6

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!