Inovație la tine în baie. In-Wash® Inspira și Multiclean®, toalete inteligente de la Roca

in-wash roca toaleta inteligenta
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În 2019, device-urile inteligente au ajuns și în camera de baie. Datorită evoluției tehnologiei, obiectele din casă evoluează mai repede decât anticipăm. Baia a devenit recent parte din acest progres tehnologic, cu dușuri și toalete inteligente care au intrat în uzul obișnuit. Pe lângă îmbunătățirile la nivel de atmosferă, noua generație de toalete oferă mai mult confort și un grad mai ridicat de igienă.

In-Wash® Inspira –  tehnologie de ultimă generație la dispoziția ta

Ca și opțiuni de design interior, toaleta In-Wash® vine atât cu varianta suspendată cât și pe pardoseală, pentru a se potrivi oricărui spațiu și opțiuni personale.

Ca și noutate, pe lângă funcția clasică de toaletă, In-Wash® Inspira vine și cu funcții asimilate de obicei unui bideu, dar mult mai sofisticat.  In-Wash® Inspira este dotată cu o duză integrată retractabilă care asigură curățarea cu apă a celor mai intime părți ale corpului. Duza poate fi poziționată după nevoie, iar apa poate fi reglată la cea mai optimă temperatură. Duza retractabilă se curăță singură anterior și ulterior fiecărei utilizări, pentru un grad sporit de igienă.

Când vine vorba de siguranță, In-Wash® Inspira este, de asemenea, gata să se adapteze stilului tău de viață. Dispune de un senzor de prezență care împiedică activarea toaletei atunci când nu este utilizată. În timpul nopții, există o lumină cu LED care poate fi configurată pentru a oferi suficientă lumină în baie fără a fi nevoie să utilizați energie suplimentară prin pornirea luminilor din baie.

Nivelul de sofisticare a toaletei In-Wash® este echivalent cu caracteristicile sale ușor de utilizat. O telecomandă simplă și intuitivă ajută utilizatorul să activeze și să regleze funcțiile de curățare și uscare. Funcțiile de bază pot fi de asemenea controlate printr-un panou lateral, care oferă accesibilitate fără a fi nevoie de utilizarea telecomenzii.

Produsul este disponibil AICI.

Multiclean® – cea mai bună experință la doar un pas distanță

O instalare rapidă și simplă va transforma toaleta într-o experiență de igienă completă. Multiclean® reprezintă soluția pentru a vă bucura de curățare cu apă fără a fi nevoie să faceți schimbări majore în baie și să înlocuiți toaleta.

Scaunele Multiclean® sunt disponibile în trei forme –Rotund, Rotunjit și Pătrat, și oferă utilizatorului funcții de curățare și uscare prin adăugarea unui racord clasic la sursa de alimentare cu electricitate.

Newsletter Sporul casei

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.