În câte feluri crezi că poți folosi un felinar?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Agăţate în copaci, odihnindu-se pe sol sau pe masă, felinarele sunt deopotrivă accesorii și actori principali, depinde în ce parte a zilei, a anului, sau în ce context le folosim.

Au o lumină discretă și odihnitoare, invită la vorbă șoptită și un pahar de vin și reușesc să dea impresia că singura parte de lume care mai contează este cea îmbrăcată în globul lor de lumină.

Acesta este motivul pentru care felinarele sunt, chiar și în epoca sistemelor de iluminat moderne, un accesoriu iubit. Acesta, și faptul că își pot schimba usor înfățișarea și funcția, imaginație să avem!

Acestui felinar, metalul lucrat meșteșugit îi conferă rezistență, dar și poezie, iar lumina lumânării este protejată de suportul de sticlă. Aprinde-o, și fie de-l agăți, fie de-l lași să se odihnească pe masă, arabescurile umbrelor tremurătoare vor aduce o atmosferă de poveste.

felinar_vintage_din_sticla_si_metal_alb_25_cm

Masa pentru cină are nevoie de un ceva aparte? Înlocuiește vasul de sticlă pentru lumânare cu o mică vază și umple-o de flori bogate și înmiresmate! Sau, dacă ai răbdarea și îndemânare, decorează toată structura metalică cu o mică instalație de lumini. Folosit ca decor central la o masă festivă sau în familie, va produce un efect deosebit.

felinar_vaza1

Felinar_vaza2

Pune-i fundă pe capac și, pe timpul iernii, umple-l cu gheme colorate sau cu dovlecei decorativi, pentru o atmosferă intimă, caldă.

felinar_cu_panglica_galbena

Ia-l de pe terasă, du-l pe raftul de la bucătărie, și pune în el vasul de sticlă în care stă să prindă rădăcini floarea pe care ti-o dorești demult.

felinar_ceramica_verde_cu_planta

Pune-l pe măsuța de cafea, și, dacă este complet transparent, ca acesta, schimbă doar lumânările cu unele de sezon si ai intrat deja în vraja noului anotimp.

felinar_cu-lumanari

Renunță la suportul pentru lumânare și pune în loc buchetul de flori nemuritoare și un decor din paie împletite sau orice altceva îți place, și ai creat propria decorațiune inedită și absolut unicat!

felinar_colivie_cu_suveniruri

Îl mai poți folosi că și abajur pentru becul din camera ta favorită sau pune în interior un mic ghiveci cu plante curgătoare și agață-l în dormitor pe timpul iernii.  Uite-l aici în dreapta imaginii, de exemplu, cu un ghem de iederă.

ChicVille_Felinar_1

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!