Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

În această toamnă: 4 stiluri noi de amenajare de la designerii Hornbach

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

„O idee completă pentru amenajarea spațiilor de locuit – de la pereți și pardoseli, până la decorațiuni – acesta este obiectivul nostru în fiecare sezon. Tocmai din acest motiv, lansăm în această toamnă stiluri noi de amenajare din care românii se pot inspira pentru a crea confortul dorit în propria locuinţă”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Scandinavian Touch – Un mod de viaţă

Inspiraţia scandinavă, de o simplitate exemplară, stă la baza stilului Scandinavian Touch prezentat de Hornbach, aducând un şarm stilistic cu totul deosebit. Designul nu este unul pretenţios, fiind dictat de funcţionalitatea şi relaxarea specifice ţărilor nordice.

Atenția este concentrată asupra nuanțelor pastelate deschise, atât pentru amenajarea integrală, cât şi pentru decoraţiuni şi alte accesorii. Pentru pereţi este recomandată culoarea albastră, aceasta fiind completată cu nuanțe de gri deschis, crème-rosé și alb-unt. Cât despre mobilier sau alte decoraţiuni, Hornbach propune elemenetele din lemn de culoare deschisă.

h-scandinavian-touch

Modern Rustic – Căldura casei tale

Natural și durabil – acestea sunt elementele care caracterizează stilul Modern Rustic. Cu accent pe nuanțe calde şi mult lemn pentru amenajarea spațiilor, şi în această idee de decorare toată atenția este concentrată asupra confortului.

Pentru decorațiuni sunt utilizate materiale în culori naturale, chiar și lucrate manual. Deschiderea spațiului de locuit către natură constituie, de asemenea, o parte esenţială a acestei tendințe. Modern Rustic  poate crea un ambient ce va aduce clipe minunate petrecute alături de familie, într-un loc în care fiecare se simte bine.

h-modern-rustic

House of Elegance – Oferită de natură

În acest stil de amenajare a locuinței, prezentul se întâlnește cu trecutul: elementele moderne se bazează de fiecare dată pe un design ce amintește de trecut. Suprafețele de calitate superioară din malachit și agat sunt combinate cu accesorii din cupru și de culoare aurie. În acelaşi timp, materiale catifelate și mătăsoase, cu modele fine, asigură efecte misterioase.

Această armonie defineşte valoarea întregii amenajări. În încăperile decorate conform stilului House of Elegance este asigurată o atmosferă caldă pentru primirea oaspeților şi pentru clipe preţioase petrecute împreună.

h-house-of-elegance

Magic Moments – Armonii în nuanţe de roşu

Viața trăită cu intensitate într-o ambianță elegantă se află în centrul atenției când vine vorba de stilul Magic Moments care oferă cadrul perfect pentru clipe relaxante.

Nuanțele bogate de roșu specifice toamnei marchează selecția de culoare și conferă senzația de stabilitate. Nu doar culorile, ci și alte obiecte de amenajare aduc note teatrale, iar căldura pe care o emană acestea transformă ambientul într-un loc în care oricine s-ar simţi confortabil.

h-magic-moments

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.