Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

E nevoie neapărat de o cramă pentru a păstra un vin bun? Idei pentru depozitarea vinului acasă

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Plăcerea degustării unui vin bun se poate împărtăși cu prietenii chiar dacă nu deții cele mai opulente accesorii și amenajări pentru depozitarea vinului acasă. De asemenea, crearea unui spațiu pentru vinurile tale favorite nu trebuie să vină neparat la pachet cu o proprietate de sute de metri pătrați. Designerii de interioare găsesc soluții pentru depozitarea și degustarea în tihnă a băuturii favorite și într-un apartament sau casă de dimensiuni mai puțin opulente.

Astăzi spațiile deschise, multifuncționale, dar și frigiderele sau rafturile pentru vinuri încorporabile fac posibilă amplasarea colecției tale favorite oriunde ai nevoie: în spatele mobilierului de bucătărie sau în insula de gătit, cu deschidere spre living  pentru a fi admirată de oaspeți, sau ascunsă în spatele blatului, pentru a mări surpriza.

Dacă nu ești un colecționar de vinuri rare, care necesită condiții speciale de păstrare, dar ești un iubitor de vinuri bune, căruia îi place să deguste un pahar de vin cu prietenii, iată ce soluții de depozitare și păstrare am găsit pentru tine.

În centrul atenției, într-o bucătărie hightech

Centrul acestei case este bucătăria deschisă, ambii proprietari având o pasiune pentru mâncare. În spatele insulei de gătit semi-suspendate se remarcă un frumos frigider pentru vinuri.

Discret, dar la îndemână

Raftul pentru vinuri nu trebuie să fie neapărat la vedere, dar trebuie să fie neapărat la îndemână. Aici se află în spatele blatului pentru servire care separă bucătăria deschisă de living, camuflat, dar convenabil plasat pentru orice nevoie.

bucatarie deschisa raft vinuri

La capătul blatului și în dreptul mesei

Acest proiect este spectaculos în întregime – este vorba despre transformarea unei foste biserici în hotel – iar bucătăria deschisă este un model de organizare în sine. La capătul blatului pentru mic dejun vedeți și dulăpiorul pentru vinuri, cu deschidere spre locul de luat masa.

Încastrat sub scara spre etaj

Spațiul de sub scările interioare este de obicei un spațiu pierdut sau găzduiește o aglomerație fără sens, cu atât mai mult cu cât adesea scările sunt proiectate pentru unicul scop de a face legătura dintre etaje și abia apoi se încearcă o utilizare complexă a spațiului de sub ele. Proiectate corect de la început, atât scările cât și spațiul de sub ele pot deveni o componentă a spațiului de zi, nu o simplă cale pentru acces la etaj. Iată cum s-a rezolvat problema aici, inclusiv pentru depozitarea vinurilor.

casa 5 metri latime scara

Frigiderul pentru vinuri, un accesoriu de dorit într-o casă de vacanță

Această mică casă de vacanță, de doar 82 mp, are tot ce îi trebuie pentru vacanțe relaxante în familie, inclusiv un frigider pentru vinuri încastrat între dulapurile de bucătărie, orientat spre living.

cabana de lemn 82 mp bucataria

Citește și

Vin Rose ,

un vin aromat, nepretențios, perfect pentru un grătar, o seară în fața televizorului sau un picnic.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.