Idei: Egloo, sau cum incalzesti o camera cu 4 lumanari si cum finantezi un proiect inovator

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Cele 2 subiecte sunt, destul de suprinzator, legate intre ele, pentru ca inventatorul micului Egloo, care promite sa incalzeasca o camera cu doar 4 lumanari, a gasit si un mod inteligent de a-si finanta inventia. Sa le vedem pe rand.

1.Egloo – micul dom care incalzeste o camera cu doar 4 lumanari

Egloo este un incalzitor de mici dimensiuni, care foloseste caldura a doar 4 lumanari pentru a incalzi o camera, astfel: caldura este captata in interiorul unui mic dom de terracotta, care apoi o radiaza incet in camera, chiar si dupa ce lumanarile s-au stins. Conceptul ii apartine lui Marco Zagaria, student la Academia de Arte Frumoase din Roma.

Egloo este ecologic, atat prin materialele folosite la contructia sa, cat si prin sursa de energie folosita, si este ieftin, dupa standardele economice din vestul Europei, cel putin.

Este simpatic si simplu de utilizat: tot ce trebuie sa facem este sa pozitionam cele 4 lumanari aprinse in partea de jos a domului, apoi sa asezam grilajul pe care se sprijina cele 2 domuri si domurile propriu-zise. Odata ce lumanarile aprinse sunt pe pozitie, domurile se incalzesc, iar temperatura aerului din jurul lor creste cu 2-3°C in urmatoarele 30 de minute.

Egloo este disponibil in diferite culori si finisaje, dar varianta recomandata este cea de terracotta, pentru ca acest material, cu punct inalt de topire si foarte ductil, incorporeaza caldura rapid si o elibereaza lent.

Iata cum arata si cum functioneaza micul Egloo

Egloo_1

 

Egloo_3

Egloo_4 Egloo_520141212041853-egloo-gif

    2. Cum poti finanta productia de masa a unui astfel de proiect inovator

Pe scurt: vinzi ideea. Dar nu oricum, ci detaliezi si informezi in mod profesionist si transparent, asa cum o face inventatorul Egloo-ului pe acest site dedicat campaniilor de strangere de fonduri, de exemplu. Aflam de aici cum ce face Egloo, cum este construit, designul si functiile incorporate, cum sa-l folosim, in cate variante este disponibil, in ce stadiu se afla si pentru ce mai are nevoie de bani. Rapoartele afisate in lateral ne indica succesul financiar al campaniei, care se pare ca este in aceste zile in faza finala, cate exemplare s-au vandut din fiecare model, ce donatii s-au primit si cate fonduri s-au strans in total.

Daca va place Egloo, puteti comanda si sustine si dvs proiectul, taxele de livrare un UE sunt de 15 USD.

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!