Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Idei de cadouri si decorațiuni pentru Crăciunul 2016 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Pentru cei care caută idei de cadouri, pentru pasionaţii de decoraţiuni interioare şi pentru cei care urmăresc lansările de produse de sezon, iată tendinţele anului 2016 pentru împodobirea bradului de Crăciun în viziunea Chic Ville, plus lansarea a două servicii noi, care ajută în goana după cadouri.

Colecţiile  de Crăciun, inspirate de natură şi de tradiţie

Cu ocazia acestui Crăciun, Chic Ville a pregătit pentru admiratorii de frumos produse care aduc o adevărată odă naturii, cu texturi inspirate din exterior care folosesc multă vegetaţie specifică sezonului. Colecţia Forest Christmas, aduce ghirlande, coroniţe, flori de Crăciun care completează decorul unei case cu adevărat festive.

Pentru colecția Forest Christmas click aici.

Pe lângă Forest Christmas, anul acesta ne putem bucura de culori clasice de Crăciun, prin intermediul a 3 colecţii frumoase:

  • Gold Christmas este o colecție specială, cu tonuri de auriu și materiale nobile.
  • Silver Christmas aduce în prim plan tonurile de argintiu și rafinamentul unor decoruri aparte
  • Classic Christmas înseamnă decoruri cu mult roșu, pentru cei care consideră că niciodată nu poți da greș alegând clasicul.

masa-craciun-forest

Forest Christmas

 Accesoriile vedetă: globurile pictate manual, sfeșnice cochete sau sticle împodobite în mod creativ

Vedete acestui Crăciun sunt micile decorațiuni de brad: spiriduși sau brăduți pictați manual, globuri textile, din sticlă, rășini, ceramică, lemn, toate realizate impecabil, si care vor arata foarte bine langa globurile vintage ale bunicii.

globuri1
Accesorii magice pentru brad

Pentru masa de Crăciun

Masa de Crăciun este, de asemenea, una dintre atracțiile acestei perioade. Pentru a-i da o notă festivă, specialiștii Chic Ville recomandă decorarea acesteia fie cu seturi de farfurii în culorile clasice verde si roșu, fie cu nuanțe temperate, pastel, toate cu un design aparte.  Vezi colecția Forest Christmas de aici.

masa-de-craciun

Cadouri chic

Nu în ultimul rând, de pe lista celor care doresc să dăruiască amintiri memorabile nu trebuie să lipsească dozele de sticlă ce vin cu idei de decorare pe care oricine le poate realiza acasă și care se pot transforma în cadouri unice pentru toți iubitorii de frumos.

doze-decor1
Vaze din sticla transparenta transformate in doze decorative frumoase, cu decoratiuni de sezon.

Vrei să dăruieşti? Foloseşte-te de  serviciile de corporate gifts şi serviciul de împachetări cadouri

Ai încercat vreodată să trimiţi un cadou cuiva direct din magazinul online? Eu da, şi am aflat astfel că încă mai există magazine care nu oferă această posibilitate, iar despre împachetarea cadoului probabil că nici nu s-ar fi pus problema.

Dacă te decizi să faci un cadou unui partener de afaceri, unui coleg sau unei rude aflate la distanţă, bazează-te pe noile servicii  ChicVille. Vizitează şi rubrica Idei de cadouri pentru ea şi pentru el, mai ales dacă paretenerul are o slăbiciune pentru decoraţiuni şi mici atenţii drăguţe.

Urmăreşte colecţiile de cadouri şi vezi dacă ceva de acolo transmite mesajul dorit de tine. Cadouri dragute pentru colagi

Cadouri dragute pentru colegi

În ceea ce priveşte serviciul de împachetare cadouri, după ce alegi cadoul, acesta va fi împachetat elegant, pentru a-i reflecta rafinamentul şi atenţia faţă de destinatar şi va fi expediat în numele tău oriunde doreşti în ţară.

Ambalaje speciale pentru cadouri speciale.
Ambalaje speciale pentru cadouri speciale.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!