Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Idei: Carry On, un taburet cu maner pentru spatii cu intrebuintari multiple

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Carry On este un simpatic taburet portabil, cu maner rabatabil, care te poate ajuta atunci cand casa devine mai aglomerata decat ai anticipat. Au venit 2 prieteni in plus si sofaua este neincapatoare? Te-a invitat vecinul la petrecerea lui, dar te roaga sa aduci si 2 taburete, pentru orice eventualitate? Ei bine, simpaticul taburet cu maner pentru astfel de situatii a fost conceput si isi face treaba admirabil.

Designerul este Mattias Stenberg, care crede in nevoia de spatii flexibile de lucru si intalnire: „astazi se lucreaza mult pe proiecte si se simte nevoia de spatii care se pot adapta usor unor nevoi diferite.  Carry On ofera posibilitatea de a sta si a lucra acolo unde in mod normal nu te-ai gandi sa o faci”.

Flexibil, versatil si simplu de utilizat, taburetul Carry On imbina liniile simple si moderne cu materiale traditionale si priceperea mesterilor.

Taburet_cu_maner_Carry_On1

Taburet_cu_maner_Carry_On2

Taburet_cu_maner_Carry_On3

Taburet_cu_maner_Carry_On4

Remarcat de departe, Carry On nu dezamageste nici la o privire mai atenta: fiecarea cusatura si imbinare vorbeste despre maiestrie si sustine credo-ul companiei Offecct: mobila cu design functional pentru spatii versatile, avand la baza traditia mesterilor suedezi.

Taburet_cu_maner_Carry_On5

Taburet_cu_maner_Carry_On6

Taburet_cu_maner_Carry_On7

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.