Idei: adapost pentru biciclete, stil sertar, perfect integrat in peisajul curtii

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Acest adapost pentru biciclete este produs si vandut de TreeSuarus , din Londra, complet echipat si gata de instalare, inclusiv acoperisul verde.  Nu este mare, are o structura simpla si de asta credem ca poate fi construit in regim DIY, daca aveti timp si talent.

Are 1.2 X 2.2 X 1,4 metri inchis, iar sinele pe care circula sertarul cu biciclete au 2.1 metri lungime. Adica veti avea nevoie de o arie de 1,2 X 4.3 metri pentru a-l instala si a-l putea deschide. Puteti sa-i alocati un spatiu de-a lungul unei alei de rulare, laterala unui garaj, sau chiar a casei.

Structura este metalica – aluminiu in acest caz – si peretii sunt din lemn, dar pot fi foarte bine din lemn compozit, daca va ramane de la constructia terasei, sau din lambriu PVC. Ca idee, exteriorul lui poate fi asortat cu exteriorul sau tamplaria casei, pentru a-l integra mai bine in peisaj.

Are acoperis verde, care poate fi semanat cu iarba ca si cea din gazonul dvs sau cu plante din aceleasi soiuri ca si cele exista déjà in curte, dar poate fi si acoperis clasic, cu sarpante, daca va place mai mult.

Pare o idée buna si mai ales eleganta pentru adapostit bicicletele familiei, fara sa invadati alte spatii, cum ar fi garajul pentru masina sau holul casei.

Cum functioneaza?

Ei bine, cutia (sau casuta daca vreti) este statica, fixata de carosabil deasupra sinelor metalice. Locul unde vor sta bicicletele efectiv este un fel de sertar urias, care culiseaza pe sinele montate in carosabil, cu ajutorul unor role metalice si intra in casuta respectiva. Are un maner solid pentru manipularea facila si sistem de inchidere cu cheie. In interior puteti pastra exclusiv bicicletele, sau puteti face agatatori si pentru accesorii gen casti, manusi, genunchiere, rucsacul de drumetie, etc.

garaj_biciclete1

garaj_biciclete2 garaj_biciclete3

garaj_biciclete4

garaj_biciclete5

garaj_biciclete6

garaj_biciclete7

garaj_biciclete8

garaj_biciclete9

garaj_biciclete10

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Fitze! Daca avea o usa normal in loc de doua sine urite care oricum nu permit utilizarea spatiului din dreptul lor, care era diferenta??? Common sense, I say, just common sense!