Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Hornbach deschide un nou magazin, la Sibiu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Hornbach va deschide un nou magazin in Romania, cel a al saselea, in fosta locatie OBI din Sibiu, in anul financiar 2015-2016.

„Hornbach a preluat fosta locatie OBI din Sibiu, inchisa inca din luna iulie a acestui an, si, in urmatoarea perioada, vom incepe reamenajarea acesteia si transformarea sa intr-un magazin la standardele Hornbach”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Directorul General al Hornbach.

Noul magazin din Sibiu va dispune de o suprafata de vanzare interioara de 10.000 de metri patrati, va asigura locuri de munca pentru aproximativ 100 de persoane si urmeaza a fi reamenajat la standardele Hornbach in lunile urmatoare. Potrivit reprezentantului companiei, pozitia noului magazin este avantajoasa din punct de vedere al traficului, aflandu-se pe artera nordica a orasului, in directia Medias, aproape de punctul de intrare pe autostrada Sibiu Nord.

Hornbach opereaza deja in Romania cinci magazine de materiale de constructii si gradinarit, oferind un sortiment bogat de produse adecvat atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori. Trei dintre magazinele Hornbach se afla in Bucuresti, alaturi de unul in Brasov si unul in Timisoara. Astfel, prin deschiderea locatiei din Sibiu, compania isi consolideaza prezenta in Transilvania.

Hornbach_Targ_Craciun[divider]

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.