Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Hamac, cadă de baie, pat cu apă și piscină portabilă all in one? Da, există și se numește hidrohamac

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Hidrohamacul este o invenție pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă a lui Benjamin H Frederick din Oregon, SUA – locul unde este și produs.

Este o adaptare uluitor de simplă și eficientă a bătrânului hamac descoperit de europeni odată cu Americile. Este, ca orice alt hamac, portabil, dar se poate alimenta cu apă de la orice furtun de grădină sau apă stătătoare și se transformă astfel intr-o foarte comodă cadă de baie adhoc, cu apă caldă sau rece, sau se poate introduce apă între pereții săi și se tranforma intr-un foarte comod pat cu apă portabil.

Materialul din care este făcut este impermeabil și suficient de rezistent pentru a susține în siguranță 200 litri de apă și 2 persoana adulte. Nu este alunecos, se instalează foarte ușor, direct în natură sau pe suporturi speciale pentru hamac.

hidrohamac4

Sunteți un împătimit al călătoriilor în zonele montane, dar preferați să vă cazați la cort? Poate că un hidrohamac este tocmai ce vă trebuie pentru o seară relaxantă, după o zi de drumeție. A nu se înțelege totuși că este genul de echipament pe care îl puteți duce lesne agățat de rucsac. Este ceva mai greu și mai mare de atât, mai ales dacă optați pentru pachetul complet, are conține și chitul de alimentare cu apa și încălzire a acesteia, pentru o baie caldă.

hidrohamac1

După cum vedeți din filmul de mai jos, se poate folosi cu rezultate minunate și în curte sau oriunde altundeva în natură, spre amuzamentul copiilor și adulților.

hidrohamac2

Deocamdată se poate cumpăra doar de pe Kickstarter.com, dar spre sfârșitul anului va fi gata pentru producție si distribuție în masă.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Magazin Sporulcasei.ro:

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter si primesti 1 ebook gratuit si 5% reducere la prima achizitie din magazin.sporulcasei.ro

2 comentarii la „Hamac, cadă de baie, pat cu apă și piscină portabilă all in one? Da, există și se numește hidrohamac”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!