Hamac, cadă de baie, pat cu apă și piscină portabilă all in one? Da, există și se numește hidrohamac - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Hamac, cadă de baie, pat cu apă și piscină portabilă all in one? Da, există și se numește hidrohamac - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Hamac, cadă de baie, pat cu apă și piscină portabilă all in one? Da, există și se numește hidrohamac

Hidrohamacul este o invenție pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă a lui Benjamin H Frederick din Oregon, SUA – locul unde este și produs.

Este o adaptare uluitor de simplă și eficientă a bătrânului hamac descoperit de europeni odată cu Americile. Este, ca orice alt hamac, portabil, dar se poate alimenta cu apă de la orice furtun de grădină sau apă stătătoare și se transformă astfel intr-o foarte comodă cadă de baie adhoc, cu apă caldă sau rece, sau se poate introduce apă între pereții săi și se tranforma intr-un foarte comod pat cu apă portabil.

Materialul din care este făcut este impermeabil și suficient de rezistent pentru a susține în siguranță 200 litri de apă și 2 persoana adulte. Nu este alunecos, se instalează foarte ușor, direct în natură sau pe suporturi speciale pentru hamac.

hidrohamac4

Sunteți un împătimit al călătoriilor în zonele montane, dar preferați să vă cazați la cort? Poate că un hidrohamac este tocmai ce vă trebuie pentru o seară relaxantă, după o zi de drumeție. A nu se înțelege totuși că este genul de echipament pe care îl puteți duce lesne agățat de rucsac. Este ceva mai greu și mai mare de atât, mai ales dacă optați pentru pachetul complet, are conține și chitul de alimentare cu apa și încălzire a acesteia, pentru o baie caldă.

hidrohamac1

După cum vedeți din filmul de mai jos, se poate folosi cu rezultate minunate și în curte sau oriunde altundeva în natură, spre amuzamentul copiilor și adulților.

hidrohamac2

Deocamdată se poate cumpăra doar de pe Kickstarter.com, dar spre sfârșitul anului va fi gata pentru producție si distribuție în masă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeşte şi:

Alege cu grijă firma de transport mobilă

O firmă de mutări sau de transport mobilă trebuie aleasă cu grijă, pentru a reduce …