Grohe Blue, apa minerala filtrata direct de la robinetul din bucatarie

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Responsabilitate sociala, protectia mediului si economisirea resurselor naturale au trecut dincolo de stadiul de tendinta sau trend. Pentru multi dintre noi sunt un mod de viata déjà si cautam zi de zi solutii pentru un trai mai sanatos. Marea provocare a timpurilor noastre consta in gasirea celor mai bune solutii prin care sa limitam consumul inutil de resurse naturale.

Un nou set de preocupari, din ce in ce mai vizibile in spatial public de vreo cativa ani se refera la apa, la calitatile ei si la modul cum ne poate influenta starea de bine si chiar sanatatea. Toate informatiile si produsele ce promoveaza puritatea apei pleaca de la premiza ca noi, fiind, 70% apa si depinzand de apa pentru a supravietui, trebuie sa folosim cele mai bune produse si mijloace pentru a avea o apa de calitate, dar si pentru a o economisi.

Romstal este unul jucatorii din piata care promoveaza o atitudine proactiva fata de solutiile inovative de diminuare a impactului negativ asupra mediului si pune la dispozitia clientilor sai tehnologia inovatoare Grohe BLUE, o baterie de bucatarie care iti ofera apa minerala filtrata proaspat, direct la robinetul din bucatarie. Este un sistem inovator si in acelasi timp extrem de simplu, care filtreaza apa, o raceste la temperatura dorita si o “serveste” direct de la robinet, plata sau acidulata, dupa dorinta ta. Pachetul este alcatuit din baterie cu monocomanda, racitor – carbonator, butelie de CO2 si filtru. Produsul este disponibil doar pe comanda la magazinul online Romstal.

Cu un design simplu si elegant, adecvat unor stiluri de amenajare dintre cele mai diverse, fiecare baterie Grohe BLUE reduce cu pana la 1.5 milioane de tone cantitatea de PET-uri eliminata in mediul inconjurator, reducand in acelasi timp si costurile din cadrul gospodariei.

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!