Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Greentek a implementat primul sistem integral de iluminat inteligent cu LED din Romania

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Greentek LED Lighting, producator si furnizor de sisteme de iluminat cu LED, a realizat si implementat proiectul de iluminat inteligent pentru spatiile de birouri din cladirea AFI Park 2, aceasta devenind prima cladire din Romania dotata exclusiv cu un sistem de iluminat inteligent cu LED.

Pentru spatiile de birouri din AFI Park 2, Greentek a oferit o solutie cu lampi LED de ultima generatie pentru iluminatul ambiental, precum si software de management inteligent al iluminatului. Acest sistem personalizat recunoaste scaderea intensitatii luminii naturale si comanda cresterea sau scaderea intensitatii iluminatului.

In urma solutiei implementate de Greentek, AFI Park 2 a devenit prima cladire din Romania iluminata integral cu ajutorul unui sistem inteligent cu LED, format din 2.000 de corpuri de iluminat cu LED – 30% mai putine fata de cate ar fi fost necesare daca s-ar fi optat pentru o solutie traditionala.

Ca urmare a utilizarii tehnologiei LED, consumul de energie electrica este cu 70% mai mic, iar sistemul inteligent de control al luminii creste economia de energie pana la 85%. In plus, costurile de intretinere sunt zero, datorita garantiei generale de cinci ani. Din calculele noastre, prin implementarea acestui proiect se realizeaza o economie de circa 100.000 de euro pe an.

Cladirea AFI Park 2 are 12.000 mp de birouri si a fost finalizata la jumatatea anului 2014.

Corpurile de iluminat LED sunt produse de Greentek in Romania, in fabrica din Iasi. Produsele Greentek se caracterizeaza prin consum redus de energie, flux luminos directionat, posibilitatea de a avea intensitate variabila, stabilitate la variatii mari de tensiune, rezistenta la variatii mari de temperatura si umiditate, precum si durata de viata mai mare fata de alte produse similare. Greentek realizeaza proiectele si studiile luminotehnice care conduc la alegerea solutiilor de iluminat beneficiind de un laborator ultra-modern, de asemenea unic pe piata romaneasca. Corpurile de iluminat cu sursa LED, de ultima generatie, sunt produse in Romania, in functie de nevoile foarte specifice ale fiecarui client in parte.

raylan

 ledon dublukaypro_60x120_a

 

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi

  • ultimele articole publicate
  • ebook-ul cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email:

  • 5% reducere la prima comandă din magazin.