Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Genial de simplu: un tocător multifuncţional pentru bucătărie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În viaţa reală suprafeţele de lucru din bucătărie nu arată niciodată ca în emisiunile culinare: sunt pline de ingrediente, resturi, ustensile şi vase murdare, indiferent cât de mare este suprafaţa.  Doi frati bucătari au lansat un tocător multifuncţional menit sa rezolve problema dezordinii de pe blaturile noastre da gătit.

Cine vine cu această propunere de tocător multifuncţional?

Doi bucătari, Johannes Schreiter şi Joseph Schreiter, dar nu orice bucătari: Johannes a fost maistru constructor înainte de a-şi urma visul şi a găti într-un restaurant din Frankfurt, iar Joseph a lucrat în ultimii 8 ani din carieră în catering şi ca barista (specialist în cafea), iar acum studiază designul industrial la HfG Offenbach.

Cei doi preiau banalul tocător de lemn, căruia ii adugă un sistem de braţe retractabile, potrivite pentru a susţine un număr de recipiente standard, ce se pot folosi după bunul plac: pentru ingrediente, mirodenii, ustensile curate sau murdare, etc.

Ce s-a obţinut? Un tocător cu atâtea anexe câte sunt necesare pentru a obţine o suprafaţă de gătit eficientă şi personalizată după nevoile dvs: braţele metalice pot fi alese dintre 6 culori, blatul poate fi din frasin termorezistent, stejar, cireş, arţar, plastic negru sau bambus, containere standard, din cele care se folosesc în industria de catering. Până şi cadrul în care se îmbină toate acestea poate fi din lemn sau beton negru, funcţie de mărimea pe care o alegeţi.

Este o idée de succes? Evident da, dacă ţinem cont că au obţinut aproape dublul sumei pe care şi-au propus-o la licitatia organizată pe Kickstarer. Genul de inovaţie care rezultă din ani de experienţă, cunoaşterea profundă a domeniului de lucru şi pasiune.

Unde îl puteţi folosi? În bucătăria dvs, indiferent de dimensiunile ei, sau afară, la un picnic cu amicii. Ester disponibil în 3 dimensiuni de tocător: Mono (50X36 cm, lemn de bambus), Mini (36X20cm, lemn de bambus) şi Phoenix (professional, 60X45 cm, structura de beton negru, suprafaţă de lucru la alegere).

Unde îl puteţi comanda? Aici, pe https://www.frankfurter-brett.de/en

Imagini şi un film cu o sesiune de gătit organizată perfect cu Frankfurter Brett, mai jos:

Tocator_Frankfurter_brett_toate_3Tocator_Frankfurter_brett6 Tocator_Frankfurter_brett5 Tocator_Frankfurter_brett4 Tocator_Frankfurter_brett3 Tocator_Frankfurter_brett2 Tocator_Frankfurter_brett1 Tocator_Frankfurter_brett_mono2 Tocator_Frankfurter_brett_mono1 Tocator_Frankfurter_brett_mono Tocator_Frankfurter_brett_mini1 Tocator_Frankfurter_brett_mini

O sesiune de gatit organizată perfect cu Frankfurter Brett:

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi 5% reducere la prima comanda din Magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Aboneaza-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima achizitie din magazin.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reducere 5%
la prima comanda!
Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/. Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.
Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.