Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Galerii pentru perdele de 6 metri dintr-o singură bucată, din aluminiu vopsit în câmp electrostatic

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Perdelele nu sunt esenţiale pentru fiecare cameră. De fapt, există un anumit farmec modernist în a lăsa ferestrele complet neacoperite. Dar dacă te hotărăşti să foloseşti perdele, asigură-te că nişte ferestre late de 6 metri, de exemplu, sunt deservite de nişte galerii pentru perdele de 6 metri, iar perdelele sunt suficient de bogate şi de înalte pentru a pune camera în valoare, nu acoperă pur funcţional ferestrele.

Camere mari, ferestre şi perdele pe măsură

Ne plac camerele mari, terasele şi balcoanele închise, dar umplerea lor armonioasă cu mobilier şi covoare, alegerea perdelei şi draperiilor potrivite ca mărime, poate pune probleme. Unul dintre motive este că o perdea prea mică, prinsă într-o draperie nepotrivită, poate duce în derizoriu şi chiar în ridicol mărimea camerei.

Ferestre mari, galerii de perdele pe măsură

Dacă ferestrele sunt mari, ai nevoie de suficient material să le acoperi confortabil, iar acesta ar fi bine să fie prins de o galerie care să îl poată susţine. Iar dacă îţi doreşti o singură galerie, nu mai multe înnădite sau adăugate, trebuie să cauţi la magazinul potrivit: Qdecor, singurul magazin care livrează galerii pentru perdele de 6 metri, dintr-o singură bucată.

Galerii pentru perdele de 6 metri din aluminiu, cu prindere pe tavan sau pe perete

Aluminiul este un material uşor, dar extrem de rezistent, care permite prelucrarea în forme diferite: profile plate, rotunde, pătrate sau dreptunghiulare. Galeriile din aluminiu sunt extrem de solide în comparaţie cu cele realizate din tablă sau metal subţire.

Lipsa îmbinărilor înseamnă rularea lină a perdelei şi păstrarea în stare bună a acesteaia pentru mai mult timp. În plus, în ciuda lungimii considerabile, galeriile beneficiază de o susţinere foarte bună, pachetele incluzând între 2 şi 4 console, funcţie de lugimea galeriei.

Prinderea se poate face atât pe tavan, cât şi perete, în cazul celei din urmă existând variante de console simple de 10 cm, duble de 18 cm, triple de 22 cm.

Aluminiu vopsit în câmp electrostatic

Atât profilele cât şi consolele şi capetele sunt vopsite în câmp electrostatic. Nuanţele disponibile în acest moment, în funcţie şi de model sunt următoarele: alb, argintiu, bronz, dark bronz (wenge), inox.

Poţi monta perdele bogate, dintr-o bucată

Dacă te hotărăşti să îţi comanzi galerii pentru perdele de 6 metri de la Qdecor, trebuie să ştii că aşa sunt importate la o lungime de 6 metri, urmând că apoi să fie tăiat profilul la lungimea comandată de tine. Dimensiunile sunt integral personalizabile, de la 1 metru până la 6 metri, din 10 în 10 cm. Adică dacă ai nevoie de o galerie de 4.20 metri, exact asta vei primi acasă şi acesta este singurul magazin care îţi oferă acest serviciu .

Indiferent de lungimea comandată a galeriei, aceasta se expediază dintr-o singură bucată. Elementele de prindere se fixează deasupra profilului, calea de rulare a perdelei rămânând liberă. Astfel, dacă perdeaua se doreşte a fi confecţionată dintr-o singură bucată ea poate fi culisată pe toată lungimea galeriei, fără da fie împiedicată de vreo consolă, elemente de îmbinare, etc.

Expediere prin curier oriunde în ţară

Expediţiile produselor Qdecor se realizează prin intermediul firmelor de curierat, pentru coletele cu lungimi de de maximum 4 m livrarea se face la adresa clientului, iar pentru pachetele pentru coletele cu lungimi de peste 4 m se expediază numai până la sediul curierului din localitatea în care curierul are sediu în judeţul respectiv, după care clientul îşi ridică coletul de acolo. În Bucureşti şi Ilfov expediţiile se fac cu maşina firmei.

Galerii pentru perdele de 6 metri. Comenzi aici.

Şi câteva imagini, pentru inspiraţie:

Newsletter Sporul casei

Inscrie-te la newsletter si vei afla primul noutățile din blog, impreuna cu produsele și ofertele din magazin!

Ultimele produse listate in magazin:

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

Abonează-te la newsletter!Află primul noutățile și fii la curent cu cele mai noi produse și oferte din magazin!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.