Frumuseţe de bijuterie în spaţiul de gătit: blatul de bucătărie cu inserţii de perle

Frumuseţe de bijuterie în spaţiul de gătit: blatul de bucătărie cu inserţii de perle

Ţi-ai putea imagina, de pildă, blatul de bucătărie având inserţii de perle? Ai spune că este prea feminin şi că ţi-ar plăcea ţie şi poate fiicei tale, dar că soţul nu prea va mai călca prin bucătărie, corect?

Ei bine, mai gândeşte-te. Blatul de bucătărie de mai jos este făcut dintr-un amestec de marmură naturală cu inserţii de scoici sidefate aduse din Tailanda şi mixate cu o răşină fină, pentru a obţine amestecul Pearl, care apoi poate fi turnat în orice formă şi dimensiune ai nevoie în bucătăria ta.

Kuma_pearl_black2Mozaic sidefat rezistent la căldură

Mozaicul sidefat din aceste blaturi este rezistent la căldură, pete şi zgârieturi şi în plus este mat, pentru a se observa şi mai bine strălucirea sidefului.

Negrul este elegant şi sobru, dar privirea atentă a unei femei găseşte rapid inserţiile unicat de perle care captează lumina şi o reflectă discret în încăpere. Iar dacă preferi nuanţele mai deschise, poţi opta pentru o bază albă sau bej.

Kuma_pearl_black1

Forma blatului este la alegerea ta

Specialiștii Kuma îți pun la dispoziție forme de blat adaptate spațiului tău, fie că îți dorești un blat clasic, fie unul în formă de L, U sau chiar o insulă. Pe de altă parte, dacă vrei să experimentezi cu formele spațiului prezintă echipei Kuma un desen cu ceea ce îți dorești, iar în cel mai scurt timp visul tău va deveni realitate.

Nu uita că la KUMA ai posibilitatea de a opta pentru blat turnat în formă continuă cu chiuveta şi scapi astfel pentru totdeauna de infiltraţiile şi urmele dizgraţioase din jurul chiuvetei.

Kuma_pearl_black2

Pentru o bucătărie de invidiat trebuie să ai grijă și la detalii

Așa cum nu orice vin se potrivește cu orice fel de mâncare și blatul Pearl trebuie combinat fie cu un mobilier clasic, dar mai elaborat din punct de vedere al formelor, fie cu un mobilier minimalist cu linii moderne, care să scoată în evidență mozaicul spectaculos.

De exemplu, blatul Pearl Black contrastează frumos cu mobilierul Nordline din lemn de frasin în nuanțe deschise, calde.

Vrei ca blatul de bucătărie să fie exact pe gustul tău şi perfect integrat în ambientul bucătăriei tale? Ia legătura cu specialiştii KUMA România.

Kuma_pearl_black3 Kuma_pearl_black4

Kuma_pearl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.