Filtru anti-inundatie sau senzor anti-inundație? - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină Filtru anti-inundatie sau senzor anti-inundație? - Sporul casei - Soluţii şi idei pentru casă şi grădină

Filtru anti-inundatie sau senzor anti-inundație?

Inundatiile sunt costisitoare si stresante, asa ca cere instalatorului tau sa iti monteze un filtru anti-inundatie inteligent AquaStop sau cumpara un senzor anti-inundatie controlat prin telefonul mobil.

Pe langa faptul ca indeplineste functiile unui filtru, AquaStop depisteaza eventualele pierderi datorate deteriorarii tevilor sau unor consumuri anormale, blocand alimentarea cu apa. Daca dusul se prelungeste mai mult ca de obicei, este suficient sa inchideti robinetul si sa il redeschideti, AquaStop va intelege ca este o cerere prelungita si ca situatia este sub control. Datorita functiei “Garden”, AquaStop are capacitatea de a recunoaste si permite preluarile de apa cerute in cazul existentei unor eventuale sisteme de irigatii si dedurizare.

Filtrul anti-inundatie AquaStop este inovator si are capacitatea de a proteja 24h locuinta impotriva pierderilor sau a consumurilor de apa. Fara nici un fel de programare se activeaza dupa 15 zile de inregistrare automata a consumurilor casei. AquaStop se instaleaza ca alternativa sau pentru inlocuirea filtrului standard.

Filtru anti-inundatie aquastop

filtru_anti-inundatie

Atentie! Acest produs nu se mai gaseste in oferta Romstal!

Produse disponibile:

2 comentarii

 1. Buna ziua,
  Caut de multa vreme o solutie de oprit apa in caz de spargere a unei conducte. Am patit asa ceva acum un an cand a cedat furtunul flexibil de la apa calda. Afost cumplit, caci eram si plecati de acasa.
  Filtrul anti inundatie prezentat nu ma lamureste.
  Are nevoie de alimentare electrica?
  Care e timpul de raspuns, dupa ce detecteaza consum anormal de apa?
  Cat costa?
  Poate fi livrat prin curier, posta?
  Multumesc,
  O zi buna.
  Cu respect
  Stoicescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *