Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Espressorul Krups Latt’Espress: design compact, interfaţă prietenoasă şi cafele perfecte la tine acasă

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Pentru cei pentru care mai există şi alte sortimente de cafea în afară de neagră şi fierbinte, există espresorul, mai precis Espressorul Krups Latt’Espress.

Un espresso atent preparat înseamnă iubire, iar cum tu eşti un coffee lover care se respectă, ştii cât de importantă este armonia şi aroma unei ceşti de cafea încântătoare, ce se ridică la rangul de artă, la primele ore ale dimineţii.

Espresorul Krups Latt’Espress – design compact şi gust delicios

Espresorul Latt’Espress de la Krups este o mică maşinărie compactă, automatizată complet, de 1450 W, care îţi oferă o mulţime de reţete de espresso, cafea şi cappuccino, ba chiar ceai şi cacao, la tine acasă. Oricât de mică ţi-ar fi bucătăria, îi vei găsi un loc. Iar dacă iubeşti cafeaua în toate formele ei, îi vei găsi un loc oricum !

Cappucinno-ul e gata!

Barista la tine acasă

Voiai un cappuccino cremos, cu lapte ? Espressorul are integrat vasul de lapte compact şi elegant, detaşabil, pe care îl poţi depozita uşor în uşa frigiderului când nu îl foloseşti. Îţi place cafeaua proaspăt măcinată ? Foarte bine ! Umple râşniţa cu boabe proaspete, eventual scoase de la congelator pentru un plus de aromă, şi macină cafeaua pe loc.

Espressorul Krups Latt’Espress are un ecran LCD intuitiv, extrem de uşor de folosit, ce-ţi oferă control deplin în selectarea băuturii favorite şi cantităţii dorite. Espressorul Krups Latt’Espress poate prepara la o apăsare de buton espresso strong, espresso simplu, cappuccino, cafea sau cafea Lungă. Iar dacă îţi doreşti un ceai sau o cacao pentru cel mic, va prepara pentru tine apa fiebinte necesară.

Dezvoltă o presiune de 15 bari pentru espressoul tău perfect şi are un rezervor detaşabil de apă de 1.7 litri, respectiv un compartiment pentru cafea de 260 g. Compartimenul de cafea se închide etanş, iar râşniţa de cafea din inox poate măcina cafeaua la 3 dimensiuni diferite. Lângă compartimentul pentru boabe se cafea se află grilajul pentru ceşti.

Vedere de deasupra

Have a nice day!

Poate fi programat să pornească la o anumită oră şi are integrate funcţiile de autocurăţare şi decalcifiere. Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul printr-o singură apăsare de buton – atunci când folosești setările deja memorate pentru fiecare bautură.  Cu sistemul One-Touch-Cappuccino integrat, acest model produce cappuccino-ul perfect!

Programeaza si cafeaua perfecta e gata la ora potrivita!

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi

  • ultimele articole publicate
  • ebook-ul cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email:

  • 5% reducere la prima comandă din magazin.