Espressorul automat Krups Barista New Age, 1450W, 15 bari, ecran intuitiv, 17 rețete presetate

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Indiferent care este brandul tău favorit de cafea, vrei să fie bine preparată, de preferat în fiecare zi la fel. Și cine este cel mai bun barista în acest caz, decât tu însuți? Și ca orice barista pasionat, ai uneltele tale favorite. Îți propunem să studiezi și lumea plină de arome și texturi  pe care ți-o poate oferi espressorul automat  Krups Barista New Age.

Ecran intuitiv

Marchează momentele favorite ale zilei cu rețeta de cafea potrivită!  Cum începe totul? Cu un ecran intuitiv! Selectează băutura preferată și Krups Barista New Age îți va răspunde cu un espresso pentru diminețile în care ești pe fugă, un cappuccino pe care îl savurezi în liniște la prânz sau un caffelatte ușor, de seară.

17 rețete presetate

Aparatul dispune de 17 băuturi presetate pe gustul fiecăruia; 9 rețete pentru cafea neagră, 7 pentru cafea cu lapte și funcția de apă fierbinte pentru ceaiuri aromate.

Funcții demne de o cafenea modernă

Impresionează-ți prietenii cu tehnologiile unice ale espressorului Barista New Age. Sistemul  Krups Quattro Force oferă o râșnire cu 20% mai rapidă în comparație cu modelele anterioare Krups, presare perfectă și sistem de extracție avansat al cafelei.

Funcția de memorare te va ajuta să ai acces rapid la rețete tale favorite, iar cu One-Touch-Cappucino vei obține echilibrul perfect între densitatea micro-spumei și temperatura optimă de preparare a unui cappuccino cremos, printr-o simplă apăsare de buton.

Secretul spumei perfecte

Prin sistemul unic Krups in-cup, espressorul spumează laptele direct în paharul sau ceașca ta. Cum funcționează? Duza inclusă în aparat coboară, încălzește laptele și apoi îl spumează. Deci poți prepara un LatteMacchiato sau Flat White cu o spumă irezistibil de cremoasă cât ai clipi.

Râșniță cu 4 setări diferite

În plus, râșnița conică din metal dispune de patru setări automate ce ajustează gradul de râșnire  de la o măcinare fină pentru un espresso compact până la una grosieră pentru cafele cu o intensitate a aromei mai slabă.

SPECIFICAȚII

Putere: 1450 W
Tip aparat: Automat
Tip băutură: Espresso, espresso doppio, ristretto, ristretto doppio, coffee, long coffee, long black, lungo, americano, red eye, cappuccino, caffe latte, cafe au lait, milchkaffee, flat white, spumă de lapte, lapte fierbinte
Capacitate rezervor apă: 1.7 l
Capacitate compartiment cafea: 250 g
Presiune: 15 bari
Display: LED

FUNCȚII ȘI PROGRAME

Funcții: Duză de cafea reglabilă pe înălțime Funcție de abur Funcție de filtrare a apei Funcție de apă fierbinte pentru ceai Sistem de iluminare a ceștilor
Pornire/Oprire programabile: Da
Sistem apă fierbinte (ceai): Da
Sistem anticalcar: Da

SPECIFICAȚII TEHNICE

Rezervor detașabil apă: Da
Material râșnita: Metalică

 

 

 

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit un ebook cu proiecte romanesti de amenajare a livingului

MAGAZIN SPORUL CASEI

Intreaba! Specialistul iti raspunde

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.