Espressorul automat Espresseria de la Krups. Aroma unei dimineți de neuitat

Espressorul automat Espresseria de la Krups. Aroma unei dimineți de neuitat

“Cafea” este cel mai folosit cuvânt din vocabularul diminetilor noastre, așa că anul acesta  te provocăm să descoperi savoarea unei cești de neuitat alături de un ingredient secret: espressorul automat Espresseria de la Krups.

 Spune ”da” unei cafele perfecte! 

Kopi Luwak, La Esmeralda, Sf. Helena? Cele mai bune sortimente de cafea devin trend setter alături de Krups! You name it, he makes it. Datorită ecranului LCD intuitiv, ai control deplin ca să obții cu ușurință toate băuturile tale preferate.

Accesoriu pentru o spumă de lapte perfectă

Știm că îți place perfecțiunea, tocmai de aceea setul Auto Cappuccino XS6000 din inox îți oferă o spumă de lapte densă, elementul principal pentru un cappuccino sau caffe latte desavarsit

Sistemul Thermoblock Compact

De ce să alegi Espresseria de la Krups? Pentru sistemul său patentat Thermoblock Compact, care captează gustul adevărat al cafelei, în esenţa sa cea mai pură, iar tu te poți bucura de o cafea autentică, fierbinte, chiar de la prima ceașcă. Cele 3 setări variază de la o măcinare fină, pentru un espresso tare și aromat, până la o măcinare mai grosieră pentru cafele nu foarte concentrate.

Ecran LCD

Espresseria de la Krups îți oferă esența unui espresso perfect. Datorită designului compact și a ecranului LCD intuitiv acesta se potrivește în orice bucătărie și îți oferă un control deplin pentru că tu să obții cu ușurință toate băuturile tale preferate.

Primești instrucțiuni clare de folosire direct pe ecran pentru a obține băuturi perfecte și pentru o întreținere ușoară a produsului.

Un cafeccino perfect 

În doar 10 minute poți prepara băutură care îți va face ziua perfectă: cafeccinoit has the best from both worlds! Proporțiile pentru o ceașcă de neuitat: ¼ cafea, ½ lapte, ¼ spumă.

Cu o putere de 1450 de W, presiune de 15 bari și un design perfect ergonomic, Krups Espresseria este de nelipsit din orice bucătărie. Garantează dimineți ideale!

Produsul este disponibil online AICI.

Citește și despre Krups Essential: Magia unei cafele bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.