Răspuns pentruVreau o casa care sa respire, fara prea mult beton, fara polistiren si alte plasticuri.

Bună ziua!

Vă mulţumim pentru interesul pe care îl acordaţi produselor YTONG!

România prezintă particularităţi  diferite în ceea ce priveşte zonele geografice. Prin urmare, în cazul construcţiei pe care o plănuiţi dumneavoastră este nevoie de o discuţie detaliată pentru a identifica soluţiile care pot fi utilizate în funcţie de toţi factorii influentatori.

Specialiştii YTONG vă pot oferi consiliere în identificarea soluţiilor constructive potrivite şi, de asemenea, va pot îndruma în implementarea detaliilor de casă eficientă energetic în viitorul proiect tehnic, de aceea va recomandăm să luaţi legătură cu reprezentantul Xella Ro din zona Moldovei:

Ing.Vasile Antici, 0758 104 652, vasile.antici@xella.com.

Apreciem foarte mult preocuparea pe care o aveți pentru construcții care au la bază materiale naturale, asigurând cel mai bun mediu locatarilor. Produsele YTONG vă pot ajuta în realizarea unei case fără produse pe baza de petrol, performanțele termice fiind cele mai bune din piață.

Mai multe detalii despre metodele de eliminare a punților termice într-o clădire puteți găsi în acest articol realizat recent de sporulcasei.ro:
https://sporulcasei.ro/cum-reduci-la-valori-minime-puntile-termice-dintr-o-cladire-din-bca-5-sfaturi/

Vă dorim mult succes în proiectul demarat!

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!