Răspuns pentru Hidroizolare terasa placata cu gresie

Bună ziua, d-le Mihai N

Pentru problema dvs am găsit deocamdată 2 soluţii:

1.Hidroizolaţie bituminoasă lichidă pe baza de apă: Kerabuild eco Idropren
Poate fi aplicată şi peste suporturi neabsorbante, aşa cum este spre exemplu gresia. Se aplică în 2 straturi în grosime totală de 2 -2,5mm, cu gletiera. După întărire produsul devine o membrană elastică, impermeabilă de culoare neagră.
Dezavantajul ar fi că peste ea nu se mai poate placa cu gresie, deoarece peste bitum nu mai prinde nici un fel de adeziv. Astfel terasa devine necirculabila şi se mai poate umbla peste bitum doar în cazuri deosebite şi asta deoarece hidroizolaţiile neprotejate pot fi uşor străpunse de obiecte ascuţite: pietriş, tocuri, etc.

2.Hidroizolaţie monocomponenta armata la nivel molecular: Nanoflex Eco, cea mai inovativă şi mai bine vândută hidroizolaţie în acest moment.
Această hidroizolaţie este ambalată la sac de 20 sub formă de pulbere care apoi se amestecă cu apă obţinându-se o pastă lichidă, foarte uşor de aplicat, cu aderenţe mari la suport, elasticitate crescută, cu difuzie de vapori şi o impermeabilitate totală.
Poate fi aplicată peste gresia existenţa, în 2 straturi în grosime totală de 2 mm, cu gletiera.
Peste Nanoflex eco se poate aplica un nou strat de gresie şi astfel terasă rămâne în continuare circulabilă.

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul http://casa-ari.ro sau sunaţi la tel. 0731 144 027 Adrian Dumitrescu.

 

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!