Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Răspuns pentru Hidroizolare perete beci sub casa

Buna ziua domnule Constantin,
Inainte de a va propune o solutie personalizata, este foarte important sa ne oferiti mai multe informatii: care este modul si care sunt materialele din care a fost construit beciul; ce ne puteti spune despre integritatea peretelui afectat (peretele prezinta sau nu fisuri/crapaturi, este sau nu afectat de mucegai etc.). Orice alte informatii referitoare la aceasta problema ne vor fi de ajutor in identificarea solutiei optime pentru dumneavoastra. De asemenea, furnizarea unor poze ar fi extrem de utila in aceasta etapa.
 Solutia pe care v-o prezentam, in baza informatiilor pe care le avem la acest moment, pleaca de la premisa ca beciul este relizat din beton/ciment, nu este tencuit si nu prezinta fisuri/crapaturi.
Este recomandat ca impermeabilizarea sa se faca pentru tot beciul deoarece, daca impermeablizam doar peretele care acum “a inceput sa se umezeasca”, apa isi va gasi loc pentru a se infiltra in ceilalti pereti ai beciului, pereti care nu au fost impermeabilizati. 

  1. Pregatiti suprafata folosind solutii nanotehnologice de curatare: gama DeSalin. Recomandam si aplicarea un tratament preventiv sau de eliminare a mucegaiului cu DeSalin AM.
  2. Permiteti uscarea peretilor prin ventilare, utilizarea unor surse de caldura.
  3. Impermeabilizati cu produse nanotehnologice din gama SurfaPore. Acestea se aplica doar pe suprafete curate, uscate si fara praf!

Pentru suprafetele din ciment/beton, produsul recomandat este SurfaPore C, ce impermeabilizeaza suprafata fara a crea film/pelicula. Ca urmare, peretele poate sa “respire”. Deoarece nanoparticulele nu formeaza lanturi polimerice, suprafetele modificate cu SurfaPore C rezista mai mult; chiar si dupa 8 ani ele manifesta 95% din calitatea si functionalitatea initiala.

  1. Dupa o saptamana de la aplicarea SurfaPore C, timp necesar reducerii presiunii capilare, recomandam aplicarea unei tencuieli impermeabile. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. 

Produsele iNano sunt produse nanotehnologice profesionale, pe baza de apa, usor de aplicat si cu rezultate de lunga durata.

Raspuns oferit de inano.ro.
Pentru mai multe detalii accesati site-ul sau contactati-i la tel. 0722 100 456 sau pe e-mail: contact@inano.ro.

Produsul Surfapore C este prezentat pe larg aici.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi

  • ultimele articole publicate
  • ebook-ul cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email:

  • 5% reducere la prima comandă din magazin.