Răspuns pentru ce solutie exista ptr umezeala si mucegaiul dintre dusumea si parchetul laminat?usumea

Din punctul de vedere al specialistilor Dorion Group este putin probabil sa mai reusiti sa recuperati dusumeaua.

Acest lucru se poate stabili doar dupa o examinare a gradului de deterioare, realizata de un specialist.

Daca ar fi vorba doar de umiditate aceasta s-ar rezolva scotand dusumeaua si lasand-o la uscat. Trebuie apoi tratata cu solutii anticarii si antimucegai. Si in acest caz, in urma uscarii exista riscul torsioanarii (strambarii ) deoarece lemnul lucreaza. Trebuie apoi indreptata etc.

Mult mai ieftin si eficient ar fi sa o inlocuiti cu dusumea noua, daca doriti tot acest lucru, dar este posibil si pe viitor sa apara din nou acelasi fenomen deoarece suportul acesteia nu este izolant termic.

Noi va sfatuim sa turnati o sapa usoara (acea sapa care se amesteca cu granulatii de polistiren) si apoi o sapa autonivelanta. Peste aceasta se poate merge direct cu parchet triplu startificat de 14mm sau cel lamelar masiv din stejar. Ambele tipuri de parchet sunt mult mai calitative, durabile si, datorita grosimii lor, ofera o izolatie termica sporita.

Specialistii nostri  va stau oricand la dispozitie. Pentru alte informatii, accesati pagina noastra http://www.doriongroup.ro.

Cu stima,
Ionut Pandea
General Manager 
0723.72.00.43
office@doriongroup.ro

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!