Duraziv anunta cresteri pentru 2014, datorate investitiilor in culoare

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

În 2014, obiectivul principal a fost cresterea diviziei de vopsele in cadrul intregului business DURAZIV. Am intensificat investitiile inceputein 2013, am crescut numarul de masini de colorat, am lansat noua cartela DURAZIV ColorPRO si am relansat siteul companiei www.duraziv.ro, platforma care va fi o resursa de inspiratie pentru iubitorii de culoare si bricolaj. In plus, ne-am concentrat si pe consolidarea pozitiei diviziei de adezivi atatin businessul partenerilor nostri, cat si in mintea consumatorilor prin promotii atractive si proiecte personalizatein parteneriat cu distribuitorii locali”, spune Marga Carp, director de marketing DURAZIV. “Pariul pe culoare este unul castigator, iar dovada sta chiar in evolutia pozitiva a acestei divizii in ansamblul intregului business DURAZIV”, adauga Marga Carp.

În 2014, divizia de vopsele a inregistrat o crestere de 23% fata de 2013, reprezentandin prezent un sfert din veniturile DURAZIV. Evolutia s-a datorat, in principal, cresterii numarului de showroom-uri si, implicit, a numarului de masini de colorat la peste 120. In paralel, compania a lansat noua cartela DURAZIV ColorPRO, a relansat gama de pigmenti pulbere DURAZIV Essenza si a sustinut prezentari de produse pentru meseriasi, in parteneriat cu distribuitori locali si retele de bricolaj.

Segmentul de adezivi a avut in 2014 o evolutie de 14%, detinand o pondere mai mare de o treime din total cifra de afaceri, in crestere fata de anul precedent. Cu o pondere de 40%, segmentul de profile metalice s-a mentinut anul trecut la nivelul celui din 2013.

Anul 2014 a fost anulin care asteptarile constructorilor au fost mai mari decat realitatea pietei. Am resimtit mult mai acut lupta care se duce la nivel de prim pret intre producatori, dar si o stagnare a lucrarilor de termoreabilitare in a doua jumatate a anului si o incetinire a investitiilor private in constructii noi. Suntem optimisti in privinta anului 2015, dar ramanem racordati la piata si continuam sa investimin diviziile care s-au dovedit eficiente”, spune Marga Carp.

Cartela_DURAZIV[divider]

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si vei primi vesti de la noi oricand scriem ceva nou, sau cand avem o oferta atractiva in magazin.

Oferte in magazin.sporulcasei.ro

Intreaba Specialistul

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!