Două noi motocoase STIHL cu acumulator pentru profesioniști

Două noi motocoase STIHL cu acumulator pentru profesioniști

Două noi motocoase STIHL cu acumulator au fost introduse din această vară pe piața din România: FSA 90 și FSA 130. Acestea sunt destinate utilizării profesionale.

Configurate perfect pentru utilizare intensivă

Mânerul dublu, capul tăietor, puterea și tehnologia acumulatorului fac din FSA 90 și FSA 130 două utilaje configurate perfect pentru utilizarea intensivă pe suprafețe mari. Profesioniștii în amenajarea spațiilor verzi le preferă pentru ușurința și eficiența la lucru, dar și pentru silențiozitate și nivelul scăzut al vibrațiilor.

Nivel scăzut de zgomot şi vibraţii

Nivelul scăzut de agomot, mai ales prin comparaţie cu o motocoasele pe benzină, fac din FSA 90 şi FSA 130 modelele ideale pentru zonele publice care au nevoie de toaletare constantă. Ţinând cont că departamentele de salubritate îşi încep activitatea la primele ore ale dimineţii, diferenţa de decibeli este şi mai importantă.

Autonomie până la 85 minute

Inovațiile pe zona de acumulatori au permis dezvoltarea unor produse extrem de competitive și cu un nivel al fiabilităţii specific produselor pe benzină din acceași categorie. Spre exemplu, în funcție de acumulatorul folosit, motocoasa FSA 130 are autonomie între 30 și 85 de minute, diferența fiind dată de intensitatea la care este folosită, încărcarea făcându-se chiar și în 25 de minute cu un încărcător rapid. Pentru a-i crește și mai mult autonomia se poate opta pentru un acumulator portabil în spate.

Sistemul PRO: un singur acumulator pentru toate utilajele

FSA 90 și FSA 130 fac parte din sistemul PRO cu acumulator de la STIHL, care cuprinde în total 8 utilaje din categorii diferite destinate profesioniștilor în amenajări. Pe lângă motocoase, sistemul PRO cu acumulator mai are în componență foarfeci de gard viu, motoferăstraie și suflante.

Foarte important pentru aceste sisteme este faptul că acumulatorul este compatibil cu fiecare utilaj în parte, ceea ce face ca utilizarea să devină extrem convenabilă atunci când sunt achiziționate și alte tipuri de echipamente din gamă.

Unde găseşti cele 2 motocoase STIHL cu acumulator

La cel mai apropiat magazin Stihl.

Sistemul de utilaje cu acumulator de la Stihl: prezentare gamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.