Sporulcasei.ro logo revista online casa&gradina

Două noi motocoase STIHL cu acumulator pentru profesioniști

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Două noi motocoase STIHL cu acumulator au fost introduse din această vară pe piața din România: FSA 90 și FSA 130. Acestea sunt destinate utilizării profesionale.

Configurate perfect pentru utilizare intensivă

Mânerul dublu, capul tăietor, puterea și tehnologia acumulatorului fac din FSA 90 și FSA 130 două utilaje configurate perfect pentru utilizarea intensivă pe suprafețe mari. Profesioniștii în amenajarea spațiilor verzi le preferă pentru ușurința și eficiența la lucru, dar și pentru silențiozitate și nivelul scăzut al vibrațiilor.

Nivel scăzut de zgomot şi vibraţii

Nivelul scăzut de agomot, mai ales prin comparaţie cu o motocoasele pe benzină, fac din FSA 90 şi FSA 130 modelele ideale pentru zonele publice care au nevoie de toaletare constantă. Ţinând cont că departamentele de salubritate îşi încep activitatea la primele ore ale dimineţii, diferenţa de decibeli este şi mai importantă.

Autonomie până la 85 minute

Inovațiile pe zona de acumulatori au permis dezvoltarea unor produse extrem de competitive și cu un nivel al fiabilităţii specific produselor pe benzină din acceași categorie. Spre exemplu, în funcție de acumulatorul folosit, motocoasa FSA 130 are autonomie între 30 și 85 de minute, diferența fiind dată de intensitatea la care este folosită, încărcarea făcându-se chiar și în 25 de minute cu un încărcător rapid. Pentru a-i crește și mai mult autonomia se poate opta pentru un acumulator portabil în spate.

Sistemul PRO: un singur acumulator pentru toate utilajele

FSA 90 și FSA 130 fac parte din sistemul PRO cu acumulator de la STIHL, care cuprinde în total 8 utilaje din categorii diferite destinate profesioniștilor în amenajări. Pe lângă motocoase, sistemul PRO cu acumulator mai are în componență foarfeci de gard viu, motoferăstraie și suflante.

Foarte important pentru aceste sisteme este faptul că acumulatorul este compatibil cu fiecare utilaj în parte, ceea ce face ca utilizarea să devină extrem convenabilă atunci când sunt achiziționate și alte tipuri de echipamente din gamă.

Unde găseşti cele 2 motocoase STIHL cu acumulator

Motocoasa cu acumulator Stihl FSA 90 o poti cumpara online de AICI.

Sistemul de utilaje cu acumulator de la Stihl: prezentare gamă

Newsletter Sporul casei

Lasa adresa de email si primesti gratuit ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Magazin Sporulcasei.ro:

Intreaba Specialistul

INTREABA SPECIALISTUL

VEZI INTREBARILE

Alte articole Sporul casei:

IȚI PLACE CE citesti? ABONEAZĂ-TE la newsletter si primesti 1 ebook gratuit si 5% reducere la prima achizitie din magazin.sporulcasei.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STOP! Ne-ar plăcea să te revedem!

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.

Bonus pe email: o ofertă surpriză pentru tine la prima achiziție din magazin!